BARBABLAVA,el musical

ESTRENA 26 ABRIL (2018)
Horari: De dijous a Diumenge.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 85 min.  TEATRE MUSICAL. Recomanat a partir de 13 anys.

Dramaturgia i lletres: Estanis Aboal
Música original: Jesús Horcajo
Direcció escènica: Joan Gil
Direcció musical: Jesús Horcajo
Ajudant de direcció i coreografia: Aida González
Companyia: Pupipia Produccions

Repartiment:
Albert López Vivancos, Mar Fernández, Estanis Aboal, Clàudia Abellán, Ferran Mayné, Lola Lao, Mireia Miralles, Ignasi Soler, Laura Pons

Músics: Jesús Horcajo (piano), Alba Lleixà (violí)

Sinopsi
A partir de la història del sanguinari Gilles de Rais històric neix Barbablava, convertit en un thriller musical molt lluny del personatge que va crear Charles Perrault el 1698.

Gilles de Rais torna al seu castell sol i oblidat per tothom després de lluitar a la guerra. La misèria s’ha apoderat de les seves terres i la malaltia el consumeix, però la seva sort canviarà quan un misteriós estranger li proposa vendre la seva ànima al diable.

Quin destí els espera als habitants i al senyor de la vila de Rais?

Disseny de so: Rai Segura Operador de so: Rai Segura i Pol Pujol Disseny d’il.luminació: Joan Gil i Estanis Aboal Disseny escenografia, vestuari i cartell: Estanis Aboal Realització de vestuari: Àngels Mimbrero Perruqueria: Toni Santos Fotografia: Manel Aboal Video: Wiman González

Agraïments: Finques Finurba, Serveis Jurídics Muñoz y Aboal, Restaurant Tariq, Joan Segura, Mercè Batet, Escola de Música Blai Net, Centre Joan Maragall i a tots els que han fet possible aquest espectacle.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter