EL DRAGÓN VERDE Viaje a la inconsciencia

DEL 28 DE FEBRER AL 3 DE MARÇ (2019) SALA PETITA
Horari: Dijous, divendres i dissabte 19:00h. Diumenge 20:00h.
Preu: 18€. Espectacle en castellà. Durada: 60 min. Companyia de MALLORCA

EL DRAGÓN VERDE. Un viatge a l’Inconscient de la mà de Carl G. Jung

   

Autor i director: Carlos Garrido
Actor: Xavi Núñez
Cantant: Mariona Forteza
Companyia: Carlos Garrido Escènic

DRAGÓN VERDE és un format mixt.
Xavi Núñez interpreta la història d’un psicòleg que, arran de diversos conflictes successius, abandona el seu paper impertorbable i entra en la mateixa dinàmica que algun dels seus pacients. Manies obsessives, projecció de “l’ombra”, complex pel que fa al pare, depressió, tendències autodestructives … Realitza així un autèntic descens als inferns del que aconseguirà, després d’una mort simbòlica, sortir reforçat. Perquè llavors comprèn molt millor als pacients.

Un registre amb intriga, humor, misteri i autoconeixement.

Carlos Garrido, l’autor, actua com a conductor. Presenta els diferents episodis. Explica alguns conceptes fonamentals de la psicologia junguiana: l’ombra, l’ànima, els continguts autònoms de la ment, el paisatge de l’Inconscient, els Arquetips, el procés d’Individuación …

Mariona Forteza, la cantant, interpreta un tema oníric, que representa la salvació i el renaixement del personatge: “El Pujol”. La música de fons està pregravada, i la veu en directe es combina amb aquest fons.

L’objectiu de “EL DRAGÓN VERDE”és desestigmatitzar la malaltia mental. Tots podem tenir en qualsevol moment un desequilibri psíquic. De vegades només és qüestió d’escala. Ajudar a comprendre la malaltia mental és també ajudar a entendre a un mateix.