MONÓLOGOS DE LA VAGINA (Sevilla)

[:ca]DE L’11 D’AGOST AL 13 DE SETEMBRE (2015)
Horari: De dimarts a diumenge a les  20:30h.
Preu: 20€ Durada: –. Espectacle en castellà. Companyia de Sevilla
16_Banner_MONOLOGOS_VAGINA

Autor: Eve Ensler
Direcció: José María Roca
Producciones Imperdibles (Sevilla)

Actrius:
Antonia Zurera
Alicia Remesal

Sinopsi
Eve Ensler va escriure la primera versió d’aquesta obra l’any 1996, després d’entrevistar més de 200 dones sobre el sexe, les relacions amoroses i la violència domèstica. Les entrevistes van començar com a converses casuals amb les seves amigues, les quals li van explicar anècdotes que havien sentit d’altres amigues, i així es va iniciar la cadena de relats que va donar origen a l’obra.

Els monòlegs busquen “celebrar la vagina”, descrivint-la com superior al penis masculí, atès que està connectada amb el clítoris, l’únic òrgan humà que no té un altre propòsit que el de donar plaer. Quan es va estrenar a Nova York incloïa una sola actriu: la pròpia autora que donava vida a una dotzena de personatges relatant les seves històries. L’edat, actitud i estat d’ànim dels personatges varia, però tots els monòlegs estan relacionats amb la vagina, ja sigui per tractar-se de la sexualitat, la menstruació, la masturbació, l’orgasme, el part, la violació o la mutilació genital.

Il·luminació i so: Sergio Collantes, José Pipio Vestuari: May Canto Administració: Mela Peñalver Assistent de Direcció: Javier Castro[:es]DEL 11 DE AGOSTO AL 13 DE SEPTIEMBRE (2015)
Horario: De martes a domingo a las  20:30h.
Precio: 20€ Duración: –. Espectáculo en castellano. Compañía de Sevilla
16_Banner_MONOLOGOS_VAGINA

Autor: Eve Ensler
Dirección: José María Roca

Actrices:
Antonia Zurera
Alicia Remesal

Sinopsis
Eve Ensler escribió la primera versión de esta obra en 1996, después de entrevistar a más de 200 mujeres acerca del sexo, las relaciones amorosas y la violencia doméstica.
Las entrevistas empezaron como conversaciones casuales con sus amigas, quienes le contaron anécdotas que habían oído de otras amigas, y así se inició la cadena de relatos que dio origen a la obra.

Los monólogos buscan “celebrar la vagina”, describiéndola como superior al pene masculino, debido al hecho de que está conectada con el clítoris, el único órgano humano que no tiene otro propósito que el de dar placer.

Iluminación y sonido: Sergio Collantes, José Pipio Vestuario: May Canto Administración: Mela Peñalver Asistente de Dirección: Javier Castro

[:]