KAREN

ESTRENA EL 8 DE MAIG (2019)
Horari: dimecres, dijous, divendres i dissabte 21:00h. Diumenge 18:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 80 min.

Una producció de la COMPANYIA Versus Teatre

Autoria: Ever Blanchet
Direcció: Marta Gil-Polo (Dramaturga i directora d’escena jove i amb bagatge i experiència per abordar una temàtica complexa per a conduir un Thriller vertiginós)
Ajudant de direcció: Daniel Cuello-Esparrell

Repartiment:
Armand Villen
Maria Clausó
Pep Planas
Isabelle Bres
Isa Mateu
Carles Pulido Queralt

Un thriller que indaga els límits morals davant d’un homicidi per violència de gènere. 

KAREN explora la responsabilitat de la família en la sobreprotecció dels fills, com també la pervivència de valors masclistes en dues famílies que tenen estudis superiors i cultura, fet que no evita un estadi superior de relació home-dona.

Escenografía: Jordi Bullbena Vestuari: Rafató Teatre Il·luminació: Dani Gener Música, espai sonor: Xose Fernández Producció: Roxana Díaz


CICLE
VALORS FAMILIARS en ESCENA

KAREN d’Ever Blanchet i TANCATS de Gal Soler. Les dues reflexionen sobre el comportament ètic i moral a l’interior de la institució familiar en la societat contemporània.
Les dues obres pretenen obrir un debat a la llum de continguts obscurs que revelen la pèrdua de valors ètics a KAREN i la pèrdua d’escrúpols per arribar a obtenir la major part dels drets hereditaris de la família a TANCATS.

Les dues produccions  opten per obres d’equitat de gènere en els repartiments de “rols”, actrius, actors, com la mateixa equitat en la direcció escènica.