SEXE ORAL

DEL 4 AL 26 DE JULIOL
Horari: Dimarts i dimecres 20:30hSALA PETITA
Preu: 18€. Espectacle en català. Durada: 75 min.

Ficció Sonora/Podcast en directe
Un nou espectacle de Companyia Veus Humanes

Obres de Roald Dahl – Vladimir Nabokov – Pere Anglas – Joan Tharrats

Amb: Eva Lluch – Isa Mateu – Cristina Mauri – Toni Sevilla – Eduard Doncos – Ramon Canals –
Miquel Bonet i altres

So: Veus Humanes
Muntatge musical: Francesc Cutillas
Direcció: Eva Lluch – Ramon Hernàndez – Eduard Doncos – Pere Anglas
Producció executiva: Veus Humanes

Què vol dir ficció sonora/podcast en directe?
És un espectacle sonor, que es representa davant del públic. El format és el propi d’una
emissió de podcast o –per a qui recordi el format- de radioteatre. Una ficció sonora on
intervenen les veus dels actors, l’ambientació sonora i la música. L’espectador assisteix en
viu al que teòricament seria una emissió feta en directe.

Dues funcions diferents. Dos títols per funció.
Durada de cada funció: 75 minuts

El gran intercanvi de Roald Dahl /Dramatúrgia: Gerard Vàzquez /Direcció: Ramon Hernàndez
El Víctor desitja la Sandra, la dona del seu millor amic i veí Jaume. Però la Sandra és una dona fidel, i el Víctor sap que no té cap possibilitat de seduir-la. Així que s’inventa un enginyós pla que els permetrà, a ell i al Jaume, d’intercanviar les dones una nit sense que elles se n’adonin. Se les empesca per convèncer el Jaume, i tots dos passen uns quants dies treballant en els detalls. Quan arriba la gran nit, els dos homes intercanvien llits i fan l’amor a la dona de l’altre. Després tornen a casa, molt satisfets de la seva astúcia. L’endemà al matí, però, tots dos s’enduen una bona sorpresa. La història, el tema central de la qual és el sexe i el plaer masclista, sota la seva aparença sorneguera, és una àcida paràbola sobre la fragilitat de l’amor i la fatuïtat de l’etern masculí.

Un paio molt trempat de Vladimir Nabokov /Dramatúrgia: Gerard Vàzquez
Direcció: Eduard Doncos
La història la protagonitza un agent comercial obsessionat amb fantasies i somnis de seducció que coneix una dona d’incerta reputació en un viatge en tren. L’agent ajorna el seu enllaç a un altre tren per quedar-se a la ciutat i poder passar la nit amb la dona. Un cop a casa, la dona surt a comprar alguna cosa per menjar. Mentrestant algú truca per dir que el fill de la dona ha tingut un accident i s’està morint. Quan la dona torna, l’agent li amaga la informació per tal de tenir sexe amb ella tan aviat com sigui possible. I en té, però d’una manera completament ineficaç, així que decideix sortir de la casa amb el pretext d’anar a comprar tabac. Un cop al carrer es justifica per no haver donat la notícia a la dona i es pregunta quant li ha costat la trobada. Se sent de mal humor, però es consola. La història acaba amb una última frase impressionant.

La veïna del caniche de Pere Anglas / Direcció: Pere Anglas
La Núria i l’Oriol són una parella que, després d’anys de relació, decideixen fer el gran pas d’hipotecar-se i comprar un habitatge. Aquest nou projecte, en comptes d’unir-los, els distancia, fins al punt de plantejar-se si realment estan fets l’un per l’altre. La trobada casual a l’ascensor amb la veïna del pis de sota, els portarà a un joc de fantasies i perversions plaents que els ajudarà a retrobar-se, però també els obrirà una porta a les seves pors més íntimes.

Connectem o fem reset? de Joan Tharrats / Direcció: Eva Lluch
Som en un moment clau en l’evolució dels drets i deures dels robots. Es pot qüestionar si han de cotitzar, però dins els seus drets i deures també s’inclouen les emocions i sensacions.
En una societat informatitzada, robotitzada, en què la domòtica va a més, pròpia d’un nou Domo Sapiens sapiens les relacions humans-robots, s’han d’assimilar amb tranquil·litat o excitació?
Si la ment humana s’emociona per igual davant la realitat i la ficció, també el sexe pot fer ressorgir una nova intel·ligència emocional artificial.
Un robot evolucionat és un aliat o un enemic en el sexe de parella? S’ha de començar a parlar d’emocions?
La parella en qüestió començarà a plantejar-se la presència inevitable dels robots quan ell, fins i tot tan escèptic sobre el tema que va decidir tallar amb la Siri del seu iPhone perquè no l’entenia, dubta de la seva relació quan un robot amb drets i deures s’interposa en el camí. Connectem o fem reset?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter