DEL 12 DE FEBRER AL 30 D’ABRIL  (2017)
Horari: Dijous i divendres 20:30h. Dissabte 18:30h21:00h. Diumenge 18:30h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 90 min. CIA TEATRE GAUDÍ
Recomanat a partir de 14 anys

   
    

Autor: Ever Blanchet
Direcció: Oscar Molina

Amb:
Rosa Cadafalch (Eulàlia)
Maria Clausó (Clara)
Pep Ferrer (Crístian)
Ferran Lahoz (Òscar)

dossier_cas

“Amics íntims” és una comèdia molt humana que ens parla de l’experiència afectiva de les persones, on el sexe hi té un paper principal,  tot cercant els límits de l’amistat.

A l’obra s’hi mostra la vida de quatre personatges, dues parelles d’amics que tenen una amistat des de fa molts anys. Al llarg del temps, les fatigues de cada parella s’alimenten de l’energia de l’altra parella o d’una de les amigues o amic. En aquesta relació, creuen saber-ho tot l’un dels altres, però la realitat ens mostrarà que no és així, que no es coneixen tant…

A banda d’aquestes dues parelles, els fills d’una d’elles també hi són presents sense estar en escena, i ens expliquen els conflictes generacionals que viu la família avui en dia. Conflictes que s’assemblen molt als del passat però que tenen valors estètics nous.

A l’obra es parla molt de sexe, d’amistat, i de les relacions humanes… valors que el pas del temps modela a través de les crisis vitals que els personatges van patint. És un espectacle on tothom que el vegi s’hi podrà sentir identificat.

“Amics íntims” explica la importància de la tolerància i la complicitat en les amistats, amb una mirada carregada d’ironia i cinisme.

Ajudant de direcció Maria Ten Disseny d’il·luminació Daniel Gener Disseny de so David Solans Veu en off Daniel Cuello-Esparrell Productora executiva Roxana Díaz Comunicació Anna Murga