[:ca]DEL 12 DE FEBRER AL 30 D’ABRIL  (2017)
Horari: Dijous i divendres 20:30h. Dissabte 18:30h21:00h. Diumenge 18:30h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 90 min. CIA TEATRE GAUDÍ
Recomanat a partir de 14 anys

   
    

Autor: Ever Blanchet
Direcció: Oscar Molina

Amb:
Rosa Cadafalch (Eulàlia)
Maria Clausó (Clara)
Pep Ferrer (Crístian)
Ferran Lahoz (Òscar)

dossier_cas

“Amics íntims” és una comèdia molt humana que ens parla de l’experiència afectiva de les persones, on el sexe hi té un paper principal,  tot cercant els límits de l’amistat.

A l’obra s’hi mostra la vida de quatre personatges, dues parelles d’amics que tenen una amistat des de fa molts anys. Al llarg del temps, les fatigues de cada parella s’alimenten de l’energia de l’altra parella o d’una de les amigues o amic. En aquesta relació, creuen saber-ho tot l’un dels altres, però la realitat ens mostrarà que no és així, que no es coneixen tant…

A banda d’aquestes dues parelles, els fills d’una d’elles també hi són presents sense estar en escena, i ens expliquen els conflictes generacionals que viu la família avui en dia. Conflictes que s’assemblen molt als del passat però que tenen valors estètics nous.

A l’obra es parla molt de sexe, d’amistat, i de les relacions humanes… valors que el pas del temps modela a través de les crisis vitals que els personatges van patint. És un espectacle on tothom que el vegi s’hi podrà sentir identificat.

“Amics íntims” explica la importància de la tolerància i la complicitat en les amistats, amb una mirada carregada d’ironia i cinisme.

Ajudant de direcció Maria Ten Disseny d’il·luminació Daniel Gener Disseny de so David Solans Veu en off Daniel Cuello-Esparrell Productora executiva Roxana Díaz Comunicació Anna Murga

[:es]
DEL 12 DE FEBRERO AL 30 DE ABRIL
 (2017)
Horario: Jueves y viernes 20:30h. Sábado 18:30h21:00h. Domingo 18:30h.
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 90 min. CÍA TEATRE GAUDÍ
Recomendado a partir de 14 años.

   
    

Autor: Ever Blanchet
Dirección: Oscar Molina

Con:
Rosa Cadafalch (Eulàlia)
Maria Clausó (Clara)
Pep Ferrer (Crístian)
Ferran Lahoz (Òscar)

dossier_cat

“Amics íntims” es una comedia muy humana que nos habla de la experiencia afectiva de las personas, donde el sexo tiene un papel principal, buscando los límites de la amistad.

En la obra se muestra la vida de cuatro personajes, dos parejas de amigos que tienen una amistad desde hace muchos años. A lo largo del tiempo, las fatigas de cada pareja se alimentan de la energía de la otra pareja o de una de las amigas o amigo. En esta relación, creen saberlo todo el uno de los otros, pero la realidad nos muestra que no es así, que no se conocen tanto …

Aparte de estas dos parejas, los hijos de una de ellas también están presentes sin estar en escena, y nos explican los conflictos generacionales que vive la familia hoy en día. Conflictos que se parecen mucho a los del pasado pero que tienen valores estéticos nuevos.

En la obra se habla mucho de sexo, de amistad, y de las relaciones humanas … valores que el paso del tiempo moldea a través de las crisis vitales que los personajes van sufriendo. Es un espectáculo donde todo el mundo que lo vea se podrá sentir identificado.

“Amics íntims” cuenta la importancia de la tolerancia y la complicidad en las amistades, con una mirada cargada de ironía y cinismo.

Ayudante de dirección Maria Ten Diseño de iluminación Daniel Gener Diseño de sonido David Solans Voz en off Daniel Cuello-Esparrell Productora ejecutiva Roxana Díaz Comunicación Anna Murga

[:]