Carregant Esdeveniments

[:ca] COMÈDIA | 75’ | DEL 31 DE MARÇ A L’1 DE MAIG | DE DIJOUS A DISSABTE A LES 21.00 H I DIUMENGE A LES 18.00 H | EN CATALÀ | SALA GRAN | +14 ANYS

SINOPSI

Abans de marxar als Estats Units a estudiar, en Giorgio reuneix els seus amics en el que serà probablement l’últim sopar junts durant els pròxims dos anys. Al llarg de la nit, mengen, beuen, canten i, com solen fer sempre que es troben, airegen els anhels i els fracassos més íntims, a més d’algun secret molt ben guardat. La vetllada servirà també per reivindicar valors i creences i per reafirmar l’imaginari eròtic i les preferències sexuals de cadascú.

L’obra Amors és un projecte de creació pròpia fruit del treball conjunt entre la Regidoria d’Igualtat, Feminisme i LGTBI, i l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

FITXA ARTÍSTICA 

Text i direcció: Pere Anglas Ajudantia de direcció: Minerva Prat Intèrprets: Pol Martínez Clara Bellavista David Pruna Nerea Ferrer Raquel Ayllón Encàrrec música principal: Clara Peya Direcció musical: Nil Bofill Disseny de llums: Dani Gener Espai escènic: Pere Anglas Producció executiva: Vania Produccions Assessorament en diversitat sexual i de gènere: Abel Huete 

[:][:es]COMEDIA| 75’ | DEL 31 DE MARZO AL 1 DE MAIO | DE JUEVES A SÁBADO A LAS 21.00 H Y DOMINGO A LAS 18.00 H | EN CATALÁN | SALA GRANDE | +14 AÑOS

SINOPSIS 

Antes de irse a Estados Unidos a estudiar, Giorgio reúne a sus amigos en lo que será probablemente la última cena juntos durante los próximos dos años. A lo largo de la noche, comen, beben, cantan y, como suelen hacer siempre que se encuentran, airean los anhelos y fracasos más íntimos, además de algún secreto muy bien guardado. La velada servirá también para reivindicar valores y creencias y reafirmar el imaginario erótico y las preferencias sexuales de cada uno.

La obra Amors es un proyecto de creación propia fruto del trabajo conjunto entre la Regidoria d’Igualtat, Feminisme i LGTBI, y el Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

FICHA ARTÍSTICA 

Texto y dirección: Pere Anglas Ayudantía de dirección: Minerva Prat Intérpretes: Pol Martínez Clara Bellavista David Pruna Nerea Ferrer Raquel Ayllón Encargo música principal: Clara Peya Dirección musical: Nil Bofill Disseño de luces: Dani Gener Espacio escénico: Pere Anglas Producción ejecutiva: Vania Produccions Assessorament en diversitat sexual i de gènere: Abel Huete 

 

 

[:]

QUÈ EN DIUEN ELS MITJANS

“És sens dubte, una proposta teatral jove, però sobretot simpàtica i divertida de veure, que hem gaudit molt i que fins i tot se’ns ha fet curta”.

Miquel Gascon (Voltar i Voltar)

Miquel Gascon (Voltar i Voltar)

“Surts d’Amor entenent la societat menys pautada i més lliure”

Cugat Comas

Cugat Comas

“No és agosarat dir que ‘Amors’ té totes les possibilitats de convertir-se en un guió de comèdia cinematogràfica”

Andreu Sotorra

Andreu Sotorra

“Una bona mostra de com les produccions locals poden ajudar a fomentar el talent jove, combinant-lo amb trajectòries consolidades com les d’Anglas”

Jaume Forés Juliana (Núvol)

Jaume Forés Juliana (Núvol)

“Com diu un d’ells en una frase antològica: jo vaig néixer fora de l’armari!”

Pablo-Ignacio Dalmases (Catalunya Press)

Pablo-Ignacio Dalmases (Catalunya Press)