Carregant Esdeveniments
Anna Teatre Gaudí

DE L’01 AL 25 DE FEBRER

TEATRE | 70′ | EN CATALÀ | SALA PETITA | PER A MAJORS DE 14 ANYS

SINOPSI

Una nit de Sant Joan, l’Anna, una nena que viu tancada a les golfes d’una casa d’un poble de la costa, rep la visita inesperada de la misteriosa Noia del mirall. De seguida es posen a jugar a un joc infantil, aparentment innocent.

Però a mesura que el joc avança, el sol que entra per la finestra es pon i els contorns de llums i ombres es tornen difusos, l’ambient canvia fins a crear una atmosfera angoixant on ja res no és el que sembla.

Entre jocs i balls, la Noia i l’Anna expliquen la seva història, els seus desitjos i les seves pors sense adonar-se que parlen del mateix, vist des de les seves pròpies percepcions. Aquest fet desemboca en un conflicte: la lluita per acceptar el que és real i el que no. Quina connexió tenen els personatges? Les dues aniran descobrint, alhora que l’espectador, qui és veritablement aquesta Noia i què necessita de l’Anna.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia: Marc Torrecillas Intèrprets: Gemma Deusedas i Anna Carreño Ajudantia de direcció i moviment escènic: Xaro Campo Vestuari: Nerea Melo Caracterització: Sara Torres i Noelia López Escenografia: Jordi Larrea amb disseny d’Anna Tantull Il.luminació: Xavi Gardés Música: Xavi Lozano Espai sonor: Alejandro Moreno Fotografia: Sergi Panizo Producció: Buganvilia Creacions Artístiques SL. Comunicació Teatre Gaudí: Àlex Sánchez Aragón

"Un thriller psicológico que cautiva desde los primeros minutos"
"Del buit a la pausa"