Carregant Esdeveniments
Berta i Marià Teatre Gaudí Barcelona

DEL 5 D’ABRIL AL 26 DE MAIG

COMÈDIA | 70′ | EN CATALÀ | SALA GRAN | PER A MAJORS DE 14 ANYS

SINOPSI

La Berta és una dona de 50 anys que se sent més viva que mai, i busca en el seu marit, el Marià, una atracció sexual que ja no és recíproca. El Marià ja no se sent atret per la Berta, i busca recuperar el desig en la joventut. Sembla que ja no queda res del foc que un dia els va unir, i cadascú pren el seu camí.

La Berta redescobreix el sexe de nou, la tendresa, sense ésser jutjada pel seu físic, ni rebutjada per la seva parella. El Marià vol seguir sent aquell home viril i actiu de sempre.

Una comèdia sobre l’evolució de les relacions afectives amb el pas dels anys. On es retroben i se separen al llarg de tota la vida. Però l’afecte i l’amor perdura per acompanyar-se en els últims dies.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Ever Blanchet Direcció: Maria Clausó Repartiment: Lali Barenys i Roger Pera Espai sonor: BBG Disseny de vestuari: Edgar Blanco (Estudiant en pràctiques de l’Institut Anna Gironella de Mundet) Disseny d’escenografia: Teatre de la Nau Assistent de moviment: Èlia Genís Producció executiva: Roxana Diaz Producció: Teatre de la Nau Amb el suport d’ICEC Comunicació Teatre Gaudí: Àlex Sánchez Aragón 

Iolanda G. Madariaga
Iolanda G. Madariaga
recomana.cat
"Enorme treball actoral dels dos intèrprets en anar-se carregant d’anys a cada escena. Ambdós transiten el delicat espai temporal de la breu comèdia amb seguretat i fermesa. Tendresa i humor."
Pablo-Ignacio de Dalmases
Pablo-Ignacio de Dalmases
CatalunyaPRESS
"Una interpretació particularment brillant quant els fins a cert punt "cinquantons" es converteixen en ancians"
Miquel Gascón
Miquel Gascón
Voltar i Voltar
"Una proposta plena de tendresa, que ens fa reflexionar. Unes interpretacions molt acurades"
Nicolas Larruy
Nicolas Larruy
Teatre Barcelona
"Un text d’Ever Blanchet àgil i dinàmic. La caracterització i el vestuari són un element d’aquesta evolució que la Lali Barenys i en Roger Pera interpreten amb solvència"
Andreu Sotorra
Andreu Sotorra
recomana.cat
"Qui dia passa, anys empeny. De l'humor a la tendresa"
Ferran Baile
Ferran Baile
recomana.cat
"Una subtil comèdia d´Ever Blanchet. Sensible i ben dirigida per Maria Clausó. Uns magnífics intèrprets, molt ben dirigits."
Previous
Next