Carregant Esdeveniments

RELAT ERÒTIC | 90’ | EN CATALÀ | SALA GRAN | PER A MAJORS DE 18 ANYS

DEL 15 DE DESEMBRE AL 29 DE GENER

SINOPSI

Diskòdrom és una creació escènica immersiva a partir dels relats eròtics de Montse Arolas, Deniz Çelik, Andrea Grau i Vita W. Berry sobre el desig femení. Sobre la llibertat de la dona en l’àmbit més privat i personal.

És una proposta escènica interactiva femenina, adulta, que esclata amb potència i que provoca una empatia còmplice amb les persones, que deixen de ser públic, per a convertir-se en testimoni d’una revolta. Tot succeeix en un ‘Diskòdrom’, una discoteca diferent amb 0 alcohol. És el somni de sentir i expressar el desig sexual sense banalitzar-ho, sense ser rebutjat, reprimit o jutjat. És una proposta que reivindica a la persona que fa el que vol amb la seva privacitat. Sobretot les dones. És una proposta escènica trencadora.

FITXA ARTÍSTICA

Autores: Montse Arolas, Deniz Çelik, Andrea Grau i Vita W. Berry Dramatúrgia i direcció: Ever Blanchet / Maria Clausó Actrius Eva: Anna Cerveró Ruth: Andrea GrauPerla: Maria ClausóJúlia: Maria Ten Assistència de moviment: Èlia Genís Disseny d’il·luminació: Sophya Acosta para Sophya Acosta Lightning Design Studio  Espai Sonor: Blai Blanchet Tècnic de so: Albert Zayuelas Tècnic de llums: Ignasi Peralta Confecció vestuari: J. Barbany Disseny: Neus Vallespí Premsa: Àlex Sánchez Fotografia: Àlex Sánchez Producció executiva: Roxana Díaz  Producció: Versus Teatre Amb el suport de: ICEC