Loading Events

« All Events

Emoticolors

05/03/2022 - 07/03/2022

12€

HORARI

Dissabtes 17:00 h. Diumenges: 12.00 h. 

SINOPSI

EmotiColors és un conte on els colors, les emocions, la música, la tolerància i la diversitat s’uneixen creant un espectacle màgic i molt divertit. EmotiColors ens explica la història d’un color, el negre (BLACK), que arriba a el País dels Colors Primaris, (RED, YELLOW i BLUE). Des del principi BLACK és rebutjat per la seva condició de diferent i es veu obligat a marxar i provar sort al País dels Colors Secundaris (GREEN, ORANGE i VIOLET), on tampoc és acceptat. No obstant això, en aquest recorregut tots els colors l’aniran coneixent, deixaran de tenir-li por i comprendran que BLACK no és sinó la suma de tots ells, i també de totes les emocions que representen.

Una divertida i original barreja de teatre, música i audiovisuals que ens submergeix en l’univers de la intel·ligència emocional a través dels colors i ens ensenya a posar nom al que sentim i a afrontar-ho. Com expliqueu als vostres fills i filles les emocions? De quin color et sents avui?

Dramatúrgia: Eva Bedmar Direcció: Manu Medina Actors/Actrius: Eva Bedmar, Eduart Mediterrani, Crist Barbuzano, Rosi Tejera, Aida De La Cruz Niñas Vídeo: Malena i Avril Radawski Martín De Eugenio Banda Sonora Original: Momo Cortés, David G. Bonacho, Diego Miranda i Nacho Bonacho Coreògraf: Fredi Paz Assessorament Educatiu: Elisabette Rosson Assessorament Vocal: Aída de La Cruz i Momo Cortés Vestuari: Anaïs Zebroski Confecció de Vestuari: Luz María Castro Caracterització de Vestuari: María Calderón Escenografia: Nut [Art + Escenografia] Mapping: Daniel Castro Disseny de Llums: Sara Esquivel i Betho Carvajal Producció Musical: Diego Miranda Coordinació Musical: Nacho Bonacho Disseny Gràfic: Tizedit Fotografia: David Menéndez Producció executiva: Nacho Bonacho Una producció de: Tarambana Espectáculos Distribució: Intxizu Bengoa (Moc) Assessorament i Agraïments: Amaia Iriondo – Pachi – Patricia Sánchez Quique Bonacho-Pau Pau – Ana Morgade Elis Budakova – Kike Guaza- Ri card Cristobal Sara Martín De Eugenio- Sandra Ramon-Salvador Leal Pacheco – Paco Gonzalez  

Details

Start:
05/03/2022
End:
07/03/2022
Cost:
12€
Event Categories:
, ,

Venue

Sala La Claca (gran)
Sant Antoni Maria Claret, 120
Barcelona, Catalunya 08025 Espanya
+ Google Map