Carregant Esdeveniments

[:ca]DRAMA | 85’ | DEL 25 DE FEBRER AL 13 DE MARÇ | DIVENDRES I DISSABTE A LES 21.00 H, DIUMENGE A LES 18.00 H (DIUMENGE 27 A LES 20.00 H) | EN CATALÀ | SALA GRAN  

Sinopsi

Els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor.

Les obres a l’edifici han fet que Morales i Torres els toqui compartir habitació. No van ser massa amics a classe i ara sembla que tampoc tinguin gaire en comú. Morales no guarda massa bon record dels anys de l’escola. Torres, en canvi, diu que van ser els millors de la seva vida.

Mentre es preparen per a la festa faran memòria del passat, de com Torres treia bones notes i somiava amb ser un gran futbolista. També de com Morales, víctima de les burles pel fet de ser sensible i femení, tenia com a únic objectiu sobreviure.

En les converses apareix un altre company de classe: en González, que va ser i continua sent el millor amic de Torres. El gran líder, l’alumne perfecte d’historial impecable… i l’inductor del bullying que va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre.

Autor: Jordi Cadellans Direcció: Jordi Cadellans i Raül Tortosa Actors: Sergi Cervera i Marc Ribera Disseny d’escenografia / il·luminació: Ricard Martí / Sergi Cervera Vestuari: Tarambana Espectáculos Il·luminació i espai sonor: Betho Carvajal, Sara Esquivel Composició musical: Momo Cortés Disseny gràfic / disseny cartell: David Bonacho / Óscar Jarque Fotografia: Antonio Garci Producció Executiva: Nacho Bonacho Distribució: Intxizu Bengoa – Muevo Management

[:es]DRAMA | 85’ | DEL 25 DE FEBRER AL 13 DE MARÇ | DIVENDRES I DISSABTE A LES 21.00 H, DIUMENGE A LES 18.00 H | EN CATALÀ | SALA GRAN 

Sinopsis

Los antiguos alumnos de una escuela religiosa se han reunido el fin de semana en un pequeño hotel en las afueras de la ciudad para rendir homenaje y celebrar la jubilación de quién fue su tutor.

Las obras en el edificio han hecho que Morales y Torres les toque compartir habitación. No fueron demasiado amigos en clase y ahora parece que tampoco tengan mucho en común. Morales no guarda buen recuerdo de los años de escuela. Torres, en cambio, dice que fueron los mejores de su vida.

Mientras se preparan para la fiesta recordaran el pasado, de cómo Torres sacaba buenas notas y soñaba con ser un gran futbolista. También de cómo Morales, víctima de las burlas por el hecho de ser sensible y femenino, tenía como único objetivo sobrevivir.

En las conversaciones aparece otro compañero de clase: González, que fue y continúa siendo el mejor amigo de Torres. El gran líder, el alumno perfecto de historial impecable… y el inductor del bullying que hizo la vida imposible a Morales hasta el punto de dejarlo marcado para siempre.

Autor: Jordi Cadellans Direcció: Jordi Cadellans i Raül Tortosa Actors: Sergi Cervera i Marc Ribera  Diseño escenografía / iluminación: Ricard Martí / Sergi Cervera Vestuario: Tarambana Espectáculos Iluminación y espacio sonoro: Betho Carvajal, Sara Esquivel Composición musical: Momo Cortés Diseño gráfico / diseño cartel: David Bonacho / Óscar Jarque Fotografía: Antonio Garci Producción ejecutiva: Nacho Bonacho Distribución: Intxizu Bengoa – Muevo Management[:]

QUÈ EN DIUEN ELS MITJANS

“Una obra que fa remoure les consciències dels assetjadors escolars”

(Orgull.cat)

“Cadellans transforma la ferida en una venjança creativa i sanadora”

Laia Vidal (iCAT)

“És d’aplaudir que el tema arribi als escenaris, que actors i directors s’hi aboquin amb ganes i que el públic respongui tan bé a aquest tipus d’històries”

Carles Armengol (TeatreBarcelona)

“Una catarsi alliberadora”

Núria Juanico (DIARI ARA)

“Parla de la petjada que deixa l’assetjament escolar i com tots hem pogut ser espectadors o còmplices de situacions homòfobes”

Ibana Piñero i Iñaki Alonso (TV3)

“Un clam contra l’assetjament escolar i també contra la passivitat dels responsables per evitar-lo, ja sigui pares, professors, directors”

Nicolas Larruy (ESPECTÁCULOS BCN)

“Una recomanable intriga en la qual el Gonza serà el protagonista absent i que ens ofereix un duel d’actors molt ben resolt per Sergi Cervera i Marc Rivera sota el bon pols de la direcció de l’autor i de Raül Tortosa. Bon inici al Gaudí amb mesures sanitàries estrictes. Aneu-hi sense por!”

Santi Fontdevila (DIARI ARA)

“Unes interpretacions de Marc Ribera i Sergi Cervera absolutament magnífiques, molt intenses i convincents. Un text carregat de sinceritat, emocionalment molt potent i una direcció esplèndida”.

Miquel Gascón (TEATRE BARCELONA)

“Cadellans construeix un thriller que deixa el públic enganxat a la butaca, i en alguns moments, sobretot cap al tram final de la funció, literalment sense respirar”.

Oriol Osan (NÚVOL)