Carregant Esdeveniments

[:ca] DRAMA | 65’ | EN CASTELLANO | SALA GRAN | +13 ANYS

SINOPSI

València, 1939. Una treballadora del Museu del Prado és interrogada per un militar franquista sobre la localització d’un quadre que ha desaparegut de les Torres de Serranos de València i que es trobava amagat amb altres quadres evacuats del museu de Madrid.
Província de València 2009. Una dona va a l’ajuntament d’un poble a prop de València a entrevistar-se amb el seu alcalde. Hi va a parlar sobre un assumpte de la memòria històrica. Dues històries que transcorren paral·lelament, però en temps i espais diferents. Quatre personatges que mai tindran relació entre si.

 

FITXA ARTÍSTICA 

Text Original / Direcció:  Chema Cardeña Assistent direcció: Jerónimo Cornelles Producció: Arden Producciones S.L. Amb: Manuel Valls, Iria Márquez, Rosa López i Vicent Pastor[:][:es]DRAMA | 65’ | EN CASTELLANO | SALA GRAN | +13 ANYS

SINOPSI

SINOPSIS 

Valencia, 1939. Una trabajadora del Museo del Prado es interrogada por un militar franquista sobre la localización de un cuadro que ha desaparecido de las Torres de Serranos de Valencia y que se encontraba escondido con otros cuadros evacuados del museo de Madrid. Provincia de Valencia 2009. Una mujer acude al ayuntamiento de un pueblo cerca de Valencia a entrevistarse con su alcalde. Va a hablar sobre un asunto de la memoria histórica. Dos historias que transcurren paralelamente, pero en tiempo y espacios distintos. Cuatro personajes que nunca tendrán relación entre sí.

FICHA ARTÍSTICA 

Texto Original / Dirección:  Chema Cardeña Assistente de dirección: Jerónimo Cornelles Producción: Arden Producciones S.L. Amb: Manuel Valls, Iria Márquez, Rosa López i Vicent Pastor 

[:]

QUÈ EN DIUEN ELS MITJANS

[:ca]”Què ve abans, la veritat i la salut pública o el sistema econòmic que sosté les seves vides […] Una lluita terrible” [:es]”Què ve abans, la veritat i la salut pública o el sistema econòmic que sosté les seves vides […] Una lluita terrible” [:]

iSabadell

iSabadell

“Una societat ha de funcionar pel criteri del màxim benefici econòmic? […] Ha omplert a cada funció”

Marc Parayre (Diari de Sabadell)

Marc Parayre (Diari de Sabadell)

“És sens dubte, una proposta teatral jove, però sobretot simpàtica i divertida de veure, que hem gaudit molt i que fins i tot se’ns ha fet curta”.

Miquel Gascon (Voltar i Voltar)

Miquel Gascon (Voltar i Voltar)

“Surts d’Amor entenent la societat menys pautada i més lliure”

Cugat Comas

Cugat Comas

“No és agosarat dir que ‘Amors’ té totes les possibilitats de convertir-se en un guió de comèdia cinematogràfica”

Andreu Sotorra

Andreu Sotorra

“Una bona mostra de com les produccions locals poden ajudar a fomentar el talent jove, combinant-lo amb trajectòries consolidades com les d’Anglas”

Jaume Forés Juliana (Núvol)

Jaume Forés Juliana (Núvol)

“Com diu un d’ells en una frase antològica: jo vaig néixer fora de l’armari!”

Pablo-Ignacio Dalmases (Catalunya Press)

Pablo-Ignacio Dalmases (Catalunya Press)

“Una de esas joyas que pasa por la cartelera valenciana durante unos días. […] Un gran trabajo cuyo mérito, además de artístico, consiste en elevar a la categoría de héroe al español humilde que abandonó sus estudios, en este caso por correspondencia, para trabajar ganándose el sustento diario y nunca deja de soñar.”

José Vicente Peiró (Las Provincias)

José Vicente Peiró (Las Provincias)

[:ca]“La interpretació de Joan Gomila resulta solvent i ben travada. Cal destacar la bellesa del quasi-monòleg poètic amb una riquesa lèxica que recorden l’eixutesa de la terrenca de veus líriques com ara Blai Bonet o Damià Huguet”.[:es]“La interpretació de Joan Gomila resultat solvent i ben travada. Cal destacar la bellesa del quasi-monòleg poètic amb una riquesa lèxica que recorden l’eixutesa de la terrenca de veus líriques com ara Blai Bonet o Damià Huguet”.[:]

Carles Cabrera (El temps de les arts)

Carles Cabrera (El temps de les arts)

“Una comèdia a ritme de rock amb la violència de gènere com a teló de fons”

Betevé

Betevé