Carregant Esdeveniments
Jonh & Jen Teatre Gaudí Barcelona

DEL 27 D’OCTUBRE AL 26 DE NOVEMBRE

90′ | MUSICAL | EN CATALÀ | SALA GRAN | PER A MAJORS DE 12 ANYS

SINOPSI

John & Jen és un musical de petit format particularment original, que es centra en la complexitat de les relacions que s’estableixen entre germans i germanes i pares i fills. Està ambientat en la canviant societat nord americana, entre els anys 1950 i 1990.

John & Jen és una petita joia teatral, plena d’intel·ligència, enginy i i boniques melodies arranjades per piano, cello i percussió. Ens explica la història de la Jen i la seva relació amb els dos Johns de la seva vida: el seu germà petit i el seu fill. Amb un repartiment de només dues persones, i un gran esforç actoral per part de qui encarnen la vida d’aquests personatges, és un musical sobre les connexions, els compromisos i la cura de les ferides del cor.

Es va estrenar a l’off-broadway novaiorquès al juny de l’any 1995 i se’n va fer una revisió el 2015.

FITXA ARTÍSTICA

Música: Andrew Lippa Lletra: Tom Greenwald Llibret: Tom Greenwald & Andrew Lippa Repartiment:  Marc Pociello (John), Anna Valldeneu (Jen) Direcció escènica: Xavi Duch Direcció musical: Filippo Fanó Músics: Filippo Fanò | Valentí Querol | Andrea Peirón Adaptació al català: David Pintó Disseny il·luminació: Daniel Gener Disseny de so: Enric Vinyeta Escenografia i vestuari: Vocal Factory  Producció: Anna Valldeneu Ajudant de producció i regidoria: Ariadna Toledo Premsa: Àlex Sánchez Aragón