Carregant Esdeveniments
Mariona no deixis la feina Teatre Gaudí

DEL 19 AL 28 DE GENER

MONÒLEG MUSICAL | 60′ | EN CATALÀ | SALA PETITA | PER A TOTS ELS PÚBLICS

SINOPSI

I si et dediques a fer allò que sempre havies volgut? I si per fer-ho has de deixar una feina estable? 

Mariona Forteza és cantant i periodista. Els seus espectacles tenen un tarannà especial, ja que combinen la música i les narracions, amb sensibilitat, lirisme i també una mica d’humor. 

A “Mariona no deixis la feina” ens conta la seva història: la d’una nena amb vocació musical a qui el context social acaba portant per altres camins. El monòleg va alternant diferents episodis d’una història que, a la fi, representa la peripècia de moltes altres: atrapades entre una vocació que ve de la infantesa i una realitat econòmica i social cada vegada més dura.

Al mateix temps, tracta de l’esforç de les noies marginades pels estàndards d’una feminitat amb la qual no se senten identificades. I de la lluita per ser elles mateixes.

Mariona Forteza alterna la narració, suau i suggestiva, amb temes musicals propis i atmosferes que sempre emocionen i fan pensar.

FITXA ARTÍSTICA

Narració i música: Mariona Forteza Il·luminació i direcció: Carlos Garrido Producció: Carlos Garrido Escènic Fotografia: Rif Spahni Comunicació Teatre Gaudí: Àlex Sánchez Aragón