Carregant Esdeveniments

[:ca] FAMILIAR | 60’ | DEL 5 AL 6 DE MARÇ | DISSABTE A LES 17.00 H I DIUMENGE A LES 12.00 H | EN CASTELLÀ | SALA GRAN

SINOPSI

Ohiá, una petita dent de lleó surt a la recerca de les seves espores precioses, emprendrà un viatge oníric carregat d’aventures, emocions i canvis sorprenents, on comprendrà la bellesa de la vida. Petits insectes, gegants, capgrossos, ocells de colors, flors exòtiques i plantes que parlen, us acompanyaran en aquest trajecte i us ajudaran a comprendre la bellesa del raser de la vida. Brotar, florir, pansir i… tornar a brotar!

Un treball poètic, ric en matisos per gaudir amb els ulls i amb les orelles ben obertes. Una proposta teatral on és important la imatge, però també el so, amb la interpretació de la música en directe i el treball actoral.

Pensat per gaudir del públic infantil i familiar, fusiona la tècnica d’ombres xineses amb el mecanisme de la caixa crankie, projecció, teatre d’autor, interpretació, i la música en directe. 

FITXA ARTÍSTICA 

Autores: Marli Santana i Ave Hernández Actrius: Marli Santana i Ave Hernández Espai sonor i música en directe: Yonder Rodríguez Disseny il·luminació: Rafa Echeverz Tècnic en gira: Jimi P. Lorente Vídeo: Ángeles Muñiz i Ramón Martínez Disseny artístic: Ave Hernández i Marli Santana Escenografia: La Sonrisa del Lagarto, S. C. Soto del Barco i Mario Ordiales Direcció: Marli Santana [:][:es]FAMILIAR | 60’ | DEL 5 AL 6 DE MARZO | SÁBADO A LAS 17.00 H I DOMINGO A LAS 12.00 H | EN CASTELLANO | SALA GRANDE

SINOPSIS 

Ohiá, un pequeño diente de león sale en busca de sus preciosas esporas, emprenderá un viaje onírico cargado de aventuras, emociones y cambios sorprendentes, donde comprenderá la belleza de la vida. Pequeños insectos, gigantes, cabezudos, pájaros de colores, flores exóticas y plantas que hablan, le acompañarán en este trayecto y le ayudarán a comprender la belleza del rasero de la vida. Brotar, florecer, marchitarse y… volver a brotar!

Un trabajo poético, rico en matices para disfrutar con los ojos y las orejas bien abiertas. Una propuesta teatral en la que es importante la imagen, pero también el sonido, con la interpretación de la música en directo y el trabajo actoral.

Pensado para gozar con público infantil y familiar, fusiona la técnica de sombras chinas con el mecanismo de la caja crankie, proyección, teatro de autor, interpretación, y la música en directo.

FICHA ARTÍSTICA 

Autoras: Marli Santana i Ave Hernández Actrices: Marli Santana i Ave Hernández Espacio sonoro y música en directo: Yonder Rodríguez Diseño iluminació: Rafa Echeverz Técnico en gira: Jimi P. Lorente Vídeo: Ángeles Muñiz i Ramón Martínez Diseño artístico: Ave Hernández i Marli Santana Escenografía: La Sonrisa del Lagarto, S. C. Soto del Barco i Mario Ordiales Dirección: Marli Santana [:]

 [:]

QUÈ EN DIUEN ELS MITJANS

“Una comèdia a ritme de rock amb la violència de gènere com a teló de fons”

Betevé

Betevé

“Comptar amb la presència de l’indomable Anna Herebia, una veu de caràcter, és un al·licient suficient per gaudir d’aquest musical”

Martí Figueras (Núvol)

Martí Figueras (Núvol)

“Subverteix les convencions del gènere musical barceloní”

Núvol

Núvol

“Una trama farcida d’embolics i una gran pregunta llançada directament a tots els barcelonins i barcelonines: mataríeu per viure en un pis a l’Eixample?”

Time Out

Time Out

“Herèbia brilla con su potente voz en cada tema y comparte varios dúos con Campoy, también muy enérgico y destacable”

Eduardo de Vicente (El Periódico)

Eduardo de Vicente (El Periódico)

“Un musical diferent”

Voltar i voltar

“Quatre músics en directe, tretze cançons i un desenllaç bestial”

Teatralnet

Teatralnet