Carregant Esdeveniments

DEL 09 DE MAIG AL 02 DE JUNY

TEATRE | 75′ | EN CATALÀ | SALA GRAN | PER A MAJORS DE 14 ANYS

De dijous a dissabte 21:00h - Diumenge 17:00h

SINOPSI

La Irene i en Marcel, separats des de fa cinc anys, han quedat a la sala d’espera d’un psiquiatre infantil per abordar la situació d’en Jan, el seu fill, recentment diagnosticat d’Asperger.

El retrobament de la parella, trencada per una mort prematura, ens farà viatjar per la seva història agredolça marcada pel dol i per la incapacitat de posar paraules a traumes que superen els límits humans.

Un relat punyent amb tocs de comèdia que posa llum a unes vivències sovint invisibilitzades.

Miquel Gascon
Miquel Gascon
Voltar i Voltar
Una proposta que ens recorda "el perquè estimem tant el teatre".
Rafa Burgos
Rafa Burgos
Periodista
"La pèrdua d’una filla i l’autisme d’un fill és la situació que enfronta una jove parella acabada de separar. Un text àgil i punyent amb unes exquisides interpretacions.".
Teatrecatalunya
Teatrecatalunya
"Ens regala unes interpretacions 100% versemblants, plenes de química i sintonia, amb uns personatges tan reals que ens semblen gairebé coneguts. Un triangle virtuós conformat per direcció, autoria i repartiment."
Previous
Next
FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Frank Bayer Direcció: Laura Porta i Ricard Martí Interpretació: Núria Florensa i Xavi Mercadé Escenografia: Ricard Martí Il•luminació: Bernat Llunell Estudiant en pràctiques: Quim Frago Producció: La Gàrgola Produccions Teatrals Comunicació Teatre Gaudí: Àlex Sánchez Aragón