Carregant Esdeveniments

[:ca]CLOWN | 70’ | DEL 20 D’ABRIL AL 19 DE MAIG | DIMARTS I DIMECRES A LES 20.00 H | SALA PETITA

SINOPSI

Boig, absurd, sorprenent i atrevit! Pocs s’ho poden permetre, però alguns tenen aquest talent. Fred Blin és un d’ells. Entra en escena i amb un gest o una paraula, ja ens ha conquerit. El seu personatge, un pallasso modern, intentarà presentar un espectacle amb molts entrebancs. Una obra que glorifica el fracàs, el dubte, l’irrisori, la ineptitud i la veritat en la falsedat (i viceversa). Amb Fred Blin res sembla escrit, però l’espectador se n’adonarà que el desenvolupament és precís amb un llenguatge corporal controlat i amb un esmolat sentit de l’humor. 

FITXA ARTÍSTICA

 • Direcció: Fred Blin
 • Dramatúrgia: Fred Blin
 • Actor: Fred Blin
 • Mirada exterior: Raymond Raymondson
 • Fotografia: Franchon Bilbille
 • Grafisme: Juliette Gueiko
 
 

[:][:es]CLOWN | 70’ | DEL 20 DE ABRIL AL 19 DE MAYO | MARTES Y MIÉRCOLES A LAS 20.00 H | SALA PETITA

SINOPSIS

Loco, absurdo, sorprendente y atrevido! Pocos lo pueden permitir, pero algunos tienen este talento. Fred Blin es uno de ellos. Entra en escena y con un gesto o una palabra, ya nos ha conquistado. Su personaje, un payaso moderno, intentará presentar un espectáculo con muchos obstáculos. Una obra que glorifica el fracaso, la duda, el irrisorio, la ineptitud y la verdad en la falsedad (y viceversa). Con Fred Blin nada parece escrito, improvisado, pero el espectador se dará cuenta que el desarrollo es preciso con un lenguaje corporal controlado y con un afilado sentido del humor.

FICHA ARTÍSTICA

 • Dirección: Fred Blin
 • Dramaturgia: Fred Blin
 • Actor: Fred Blin
 • Mirada exterior: Raymond Raymondson
 • Fotografía: Franchon Bilbille
 • Grafisme: Juliette Gueiko[:]
QUÈ EN DIUEN ELS MITJANS?

Recull de premsa

“L’obra ens parla del fracàs, el dubte, la ineptitud i el que és irrisori, a propòsit d’un ésser que voldria esdevenir un home egoista i independent.” 

Barcelona recomana

“El actor hace su aparición con un excéntrico vestuario, con una bata, una gorra de Ferrari y unos zuecos que utiliza para dar mayor sonoridad a sus zapateados”

Eduardo de Vicente (El Periódico)

Eduardo de Vicente (El Periódico)

[:ca]”Però dins de l’absurd, aconsegueix aquella conexió, quasi màgica, amb els espectadors en la que l’empatia juga un paper molt important”  [:es]”Però dins de l’absurd, aconsegueix aquella conexió, quasi màgica, amb els espectadors en la que l’empatia juga un paper molt important”  [:]

Pollyanna Fernandez (Barna Photo press)

[:ca]”Boig, absurd, sorprenent i atrevit! El seu personatge, un pallasso modern, intentarà presentar un espectacle amb molts entrebancs” [:es] “Boig, absurd, sorprenent i atrevit! El seu personatge, un pallasso modern, intentarà presentar un espectacle amb molts entrebancs” [:]

Teatre Barcelona

Teatre Barcelona

“El Teatre Gaudí presenta : ‘Sempre Tenim raó’, una proposta clown..:”

Teatral.net

Teatral.net

QUÈ EN DIUEN ELS MITJANS?

“L’obra relata la seva turmentosa arribada a Versalles, la frustració davant la fredor de la seva parella, l’apassionada aventura amb el comte Von Fersen, la caiguda en desgràcia per l’onada de l’aixecament popular i el seu judici i execució el 1793”.

TEATRE BARCELONA

L’espectacle “és un unipersonal teatral i poètic, una encarnació delirant i honesta de la víctima més cèlebre de la Revolució Francesa.”

Teatral.net

“La propuesta es de pequeño formato, un monólogo cercano que permite al espectador ser testigo del relato en primera persona de la vida de María Antonieta.”

 

Culturalia

[:ca]”Un text original de l’actriu, a partir de diverses fonts, cartes originals escrites entre Maria Antonieta i la seva familia,pasquins periodístics i proclames de l’època”   [:es]”Un text original de l’actriu, a partir de diverses fonts, cartes originals escrites entre Maria Antonieta i la seva familia,pasquins periodístics i proclames de l’època”   

 [:]

Jorge Pisa (Indienauta)

[:ca]”Un tour de force actoral que travessa amb honestedat i risc les diverses facetes del personatge: La reina, l’amant, l’estrangera, la malbaratadora” [:es]”Un tour de force actoral que travessa amb honestedat i risc les diverses facetes del personatge: La reina, l’amant, l’estrangera, la malbaratadora”

 [:]

TresC

[:ca]”El retrat biogràfic del personatge va desde la seva arribada a Versalles fins la caiguda  en desgràcia i  la seva execució al 1793″

 

 [:es]”El retrat biogràfic del personatge va desde la seva arribada a Versalles fins la caiguda  en desgràcia i  la seva execució al 1793″ [:]

[:ca] BCN CULTURA[:es] BCN CULTURA[:]

“Un trabajo de encarnación poderoso y libre, en la línea experimental del Laboratorio Escuela de Jessica Walker”

Barna Photo Press (Kferriz)

[:ca]”Un exercici de preciosisme interpretatiu molt ben resolt”

 [:es]”Un exercici de preciosisme interpretatiu molt ben resolt”  [:]

Pablo Ignacio Dalmases (Catalunyapress)

“Una encarnació delirant d’una víctima de la Revolució Francesa”

[:ca]Miquel Gascón (Teatre Barcelona) [:es]Miquel Gascón[:]