[:ca]HORARIS
4, 5, 6 i 7 de març. De dijous a dissabte a les 18.00 h i diumenge a les 17.00 h.
SINOPSI
En to de comèdia i prenent l’obra Hamlet de William Shakespeare com a model, l’espectacle proposa actuar el personatge a partir de set tècniques interpretatives, des del Grammelot, coneguda ja des del segle V, passant per l’escola Francesa i “la veritat” del mètode Stanislavski i de l’Actors Studio del segle XX, fins a la modernitat performativa dels nostres dies. A més de reflexionar sobre com es reactualitza constantment un text clàssic, la peça vol ser un cant d’amor a la professió teatral i un homenatge a tota la gent que ha dedicat forces i energia- en temps bons, dolents i pitjors- a practicar aquest art exigent i apassionant.
L’AUTOR: Palma de Mallorca. Actor, director i dramaturg. Format en el Laboratori Actoral del Teatro Fronterizo i en els tallers de Dramatúrgia Textual de la Sala Beckett de Barcelona dirigits per José Sanchis Sinisterra.Fundador de les companyies Morel Teatre, Cia Josep Pere Peyró i de la productora La Invenció.Premi de la Crítica Serrra d’Or, de la Crítica de Barcelona, premi Butaca, premi de la Crítica del Festival Valparaíso de Xile.Col·legiat del CPA, Col ·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya. Membre de l’Associació de Dramaturgs de Catalunya i de l’Associació d’Autors de les Illes Balears.En la seva activitat docent destaquen els seus treballs com a professor d’interpretació actoral i dramatúrgia textual en nombroses universitats i escoles de teatre dins i fora del país.
Autor – Director – Actor: Josep Pere Peyró
[:][:es]
HORARIOS
4, 5, 6 i 7 de marzo. De jueves a sabado a las 18.00 h i domingo a las 17.00 h.
SINOPSIS
En tono de comedia y tomando la obra Hamlet de William Shakespeare como modelo, el espectáculo propone actuar el personaje a partir de siete técnicas interpretativas, desde el Grammelot, conocida ya desde el siglo V, pasando por la escuela Francesa y “la verdad” del método Stanislavski y del Actores Studio del siglo XX, hasta la modernidad performativa de nuestros días. Además de reflexionar sobre cómo se reactualitza constantemente un texto clásico, la pieza quiere ser un canto de amor a la profesión teatral y un homenaje a toda la gente que ha dedicado fuerzas y energía- en tiempos buenos, malos y peores- a practicar este arte exigente y apasionante.
El AUTOR: Palma de Mallorca. Actor, director y dramaturgo. Formato en el Laboratorio Actoral del Teatro Fronterizo y en los talleres de Dramaturgia Textual de la Sala Beckett de Barcelona dirigidos por José Sanchis Sinisterra.Fundador de las compañías Morel Teatro, Cia Josep Pere Peyró y de la productora La Invención.Premio de la Crítica Serrra de Oro, de la Crítica de Barcelona, pulse Butaca, premio de la Crítica del Festival Valparaíso de Chile.Colegiado del CPA, Col ·legi Profesional del Audiovisual de Cataluña. Miembro de la Asociación de Dramaturgos de Cataluña y de la Asociación de Autores de las Islas Balears.en su actividad docente destacan sus trabajos como profesor de interpretación actoral y dramaturgia textual en numerosas universidades y escuelas de teatro dentro y fuera del país.
Autor – Director – Actor: Josep Pere Peyró
[:]
QUÈ EN DIUEN ELS MITJANS
“un monólogo que recorre siete escuelas interpretativas de Hamlet”→
[:ca] Improrrogable[:es]Improrrogable[:]
“En to de comèdia i prenent l’obra Hamlet de William Shakespeare com a model, l’espectacle
proposa actuar el personatge a partir de set tècniques interpretatives..”→