Carregant Esdeveniments

[:ca]HORARI

Diumenge: 12.00 h. 

Sinopsi

Narra l’aventura de la Sílvia i el Jep, uns nens que un dia, jugant a la consola a un videojoc que es diu “Snergs”, de sobte es veuen transportats màgicament a dins del joc. Un cop allà viuran una sèrie de peripècies per arribar al país dels Snergs, que és l’objectiu del videojoc. Alguns personatges com Gorbo, un Snerg maldestre que és de camí de tornada al seu país i els farà de guia; Baldry, un bufó molt xerraire i burleta a qui han acomiadat de la feina o Mersa, una fada benefactora, els ajudaran a aconseguir arribar-hi (o el que és el mateix, a acabar el videojoc a què estaven jugant). Però en canvi, altres personatges com Golithos, un ogre que ara només menja vegetals però a qui no li importaria tornar a menjar carn tendra, i Meldrum, una bruixa malèfica, intentaran impedir que Gorbo, Baldry i els nens arribin al país dels Snergs.

Fitxa artística

Direcció: Gerard Vàzquez
Música: Albert Artigas
Lletres: Aina Lluch
Coreografia: Marta Marín

[:]

[:es]HORARIO

Domingo: 12.00 h

Sinopsis

Narra la aventura de Silvia y Jep, un niños que un día, jugando a la consola a un videojuego que se llama “Snergs”, de repente se ven transportados mágicamente dentro del juego. Una vez allí vivirán una serie de peripecias para llegar al país de los Snergs, que es el objetivo del videojuego. Algunos personajes como Gorbis, un Snerg torpe que es de camino de vuelta a su país y les hará de guía; Bladry, un bufón muy hablador y burlona a quien han despedido del trabajo o Marsé, un hada benefactora, los ayudarán a conseguir llegar (o lo que es lo mismo, a terminar el videojuego al que estaban jugando). Pero en cambio, otros personajes como Golithos, un ogro que ahora sólo come vegetales pero al que no le importaría volver a comer carne tierna, y Meldrum, una bruja Malè fi ca, intentarán impedir que Gorbis, Baldry y los niños lleguen al país de los Snergs.

Ficha artística

Dirección: Gerard Vázquez

Música: Albert Artigas

Letras: Aina Lluch

Coreografía: Marta Marín

 [:]

[:ca]”Com si fos ‘Jumanji’ però modern i en teatre”. [:es]”Com si fos ‘Jumanji’ però modern i en teatre”. [:]

Time Out Barcelona

“Un viatge en un país de fantasia. L’obra torna a posar en marxa la proposta infantil del Teatre Gaudí Barcelona”

Teatremusical.cat

“Un imaginativo y original montaje para hacer un apasionante viaje en familia al mundo de los snergs, los antecesores de los hobbits”

Eduardo de Vicente (El Periódico)

Eduardo de Vicente (El Periódico)