Carregant Esdeveniments

[:ca] CONCERT | 60’ | EN CATALÀ | SALA GRAN | +13 ANYS

SINOPSI

Una cantant, després de molta teràpia inútil i molts estudis, ha arribat a la conclusió que Boris Vian, Stephen Sondheim, Kurt Weill, Leonard Bernstein, o fins i tot la Dorothy Parker no tenien cap malaltia mental diagnosticada i això l’anima a cantar per intentar arreglar els seus problemes afectius/ psicològics/ creatius/ depressius/ neuròtics, etc., a través de la música. En aquesta divertida obra intentem demostrar la importància de “la creació”, de l’art, no només per qui el fa sino també per qui el consumeix. “Consumir art” com a nova teràpia efectiva, tant per a la persona que crea, com per a la persona que consumeix la creació. I això pot ser molt divertit. 

FITXA ARTÍSTICA 

Veu: Marta Fiol Piano: Carles Puig Dramatúrgia i direcció escènica: Mont Plans[:][:es]DRAMA | 65’ | EN CASTELLANO | SALA GRAN | +13 ANYS

SINOPSIS 

Una cantante, después de mucha terapia inútil y muchos estudios, ha llegado a la conclusión de que Boris Vian, Stephen Sondheim, Kurt Weill, Leonard Bernstein, o incluso Dorothy Parker no tenían ninguna enfermedad mental diagnosticada y eso le anima a cantar para intentar arreglar sus problemas afectivos/ psicológicos/ creativos/ depresivos/ neuróticos, etc., a través de la música. En esta divertida obra intentamos demostrar la importancia de “la creación”, del arte, no sólo por quien lo hace sino también por quien lo consume. “Consumir arte” como nueva terapia efectiva, tanto para la persona que crea, como para la persona que consume la creación. Y esto puede ser muy divertido.

FICHA ARTÍSTICA 

Voz: Marta Fiol Piano: Carles Puig Dramatúrgia y dirección escénica: Mont Plans[:]

QUÈ EN DIUEN ELS MITJANS

[:ca]”Què ve abans, la veritat i la salut pública o el sistema econòmic que sosté les seves vides […] Una lluita terrible” [:es]”Què ve abans, la veritat i la salut pública o el sistema econòmic que sosté les seves vides […] Una lluita terrible” [:]

iSabadell

iSabadell

“Una societat ha de funcionar pel criteri del màxim benefici econòmic? […] Ha omplert a cada funció”

Marc Parayre (Diari de Sabadell)

Marc Parayre (Diari de Sabadell)

“És sens dubte, una proposta teatral jove, però sobretot simpàtica i divertida de veure, que hem gaudit molt i que fins i tot se’ns ha fet curta”.

Miquel Gascon (Voltar i Voltar)

Miquel Gascon (Voltar i Voltar)

“Surts d’Amor entenent la societat menys pautada i més lliure”

Cugat Comas

Cugat Comas

“No és agosarat dir que ‘Amors’ té totes les possibilitats de convertir-se en un guió de comèdia cinematogràfica”

Andreu Sotorra

Andreu Sotorra

“Una bona mostra de com les produccions locals poden ajudar a fomentar el talent jove, combinant-lo amb trajectòries consolidades com les d’Anglas”

Jaume Forés Juliana (Núvol)

Jaume Forés Juliana (Núvol)

“Com diu un d’ells en una frase antològica: jo vaig néixer fora de l’armari!”

Pablo-Ignacio Dalmases (Catalunya Press)

Pablo-Ignacio Dalmases (Catalunya Press)

“Una de esas joyas que pasa por la cartelera valenciana durante unos días. […] Un gran trabajo cuyo mérito, además de artístico, consiste en elevar a la categoría de héroe al español humilde que abandonó sus estudios, en este caso por correspondencia, para trabajar ganándose el sustento diario y nunca deja de soñar.”

José Vicente Peiró (Las Provincias)

José Vicente Peiró (Las Provincias)

[:ca]“La interpretació de Joan Gomila resulta solvent i ben travada. Cal destacar la bellesa del quasi-monòleg poètic amb una riquesa lèxica que recorden l’eixutesa de la terrenca de veus líriques com ara Blai Bonet o Damià Huguet”.[:es]“La interpretació de Joan Gomila resultat solvent i ben travada. Cal destacar la bellesa del quasi-monòleg poètic amb una riquesa lèxica que recorden l’eixutesa de la terrenca de veus líriques com ara Blai Bonet o Damià Huguet”.[:]

Carles Cabrera (El temps de les arts)

Carles Cabrera (El temps de les arts)

“Una comèdia a ritme de rock amb la violència de gènere com a teló de fons”

Betevé

Betevé