Carregant Esdeveniments
L'últim Ball teatre gaudí barcelona

DEL 4 AL 27 D’AGOST

90′ | EN CATALÀ | SALA GRAN | PER A TOTS ELS PÚBLICS

SINOPSI

Ens trobem en un moment de canvi d’una ciutat il·lusionada. Una Barcelona que gràcies a les Olimpíades del 92 deixa de donar l’esquena al mar.  S’enderroquen espais emblemàtics per construir-ne d’altres amb l’esperança de deixar enrere una ciutat grisa i construir-ne una de nova amb un nou esperit, noves esperances i amb nous models de convivència.

Un home i una dona, ja grans, vells, arriben al camerino del Maragda, una atrotinada sala de ball que està a punt de ser enderrocada.

Una parella que a ritme de bolero, pasdoble, tango, vals i el record del fill, van posant en evidència un model de convivència en el que podem reconèixer a una gran part de la societat o a nosaltres mateixos.

El ball com a  fonament, com a via d’escapatòria, com a façana d’un amor que fa mal, que llavors i ara, malgrat les il·lusions dels nous temps, continua vigent.

L’últim ball, una denuncia de les relacions tòxiques, de l’homofòbia i de  les injustes  repressions que es toca viure i que avui més que mai hem d’enderrocar, com el Maragda.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Gal Soler Direcció: Txell Roda i Fàbregas Intèrprets: Montse Miralles | Gal Soler | Daniel Cuello-Esparrell Locució presentadora: Marta Palencia-Lefler Cantants bolero: Mireia Dolç i Marc Calvo Coreografia: Ferran Castells Il·luminació: Sophya Acosta para Sophya Acosta Lightning Design Studio Disseny sonor: Pito Costa i Carles Mateu Assessorament maquillatge: Maria Josep Naqui Escenografia i espai escènic: Teatre de Ponent i Rafató Teatre Vestuari: Rafató Teatre Disseny Gràfic: Gal Soler Fotografia i audiovisuals: Antonio Poveda Premsa: Àlex Sánchez Producció: Soler i Rafató