DEL 10 AL 26 DE JUNY (2016) *23 de juny NO HI HA FUNCIÓ
Horari: De dimecres a dissabte 20:45h. Diumenge 18:30h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:45 h.
Dj, Dv i Ds a les 20:00h: Concert previ gratuït de MALACARA & WILSON BAND (B.S.O Cloaca)
WEB VERSUS
DEL 10 AL 26 DE JUNIO (2016) *23 de juny NO HI HA FUNCIÓ
Horario: De miércoles a sábado a las 20:45h. Domingo a las 18:30h.
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 1:45 h.
Ju, vi y sa a las 20:00h: Concierto previo gratuito de MALACARA & WILSON BAND (B.S.O Cloaca)
WEB VERSUS

Després de 5 mesos en cartellera, 3 pròrrogues i més de 5.000 espectadors, el Teatre Gaudí recupera l’obra “CLOACA” aquest mes de juny. Cada dijous, divendres i dissabte, a més, el públic podrà gaudir d’un concert i una cervesa de franc.
Cloaca és una comèdia sobre l’amistat i la corrupció que ha girat per més de deu països d’arreu del món i segons la seva autora, Maria Goos, la versió catalana és la millor que s’ha fet mai.
“CLOACA” tracta sobre l’amistat de quatre homes adults i com el pas del temps i la recerca constant d’èxit, diners i poder acaba perjudicant el vincle de la relació.

Maria Goos, autora de Cloaca: després de deu anys i més de dotze versions de la meva obra a diferents països, puc dir que la versió catalana de Cloaca és la millor que he vist arreu del món.

Cloaca_TGB1 CLOACA_5 CLOACA_3 CLOACA_7 CLOACA_1_WEB CLOACA_4 CLOACA_2_WEB 8 

Autora: Maria Goos
Traducció: Lluis Montserrat
Direcció: Oscar Molina
Ajudant de Direcció: Jesús Milà

Pieter ……………….. Oscar Molina
Tom …………………. Miquel Sitjar
Jan …………………..  Ramón Godino
Marteen ……………. Pep Papell
Noia …………….  Konstantina Titkova

Música: Malacara & Wilson Band

Projecte: LA PRODUCTORA DESGRAVA
Producció: VERSUS TEATRE

Sinopsi
Pieter és un funcionari públic que col·lecciona pintures descartades pels museus. El conflicte es desencadena quan rep una trucada que li informa que aquestes pintures han adquirit un inesperat valor i ha de retornar-les. Per tal d’ajudar-lo (o no) apareixen els seus amics: Jan, un polític ambiciós a l’espera d’un càrrec superior i amb un matrimoni que va a la deriva; Tom, un advocat desequilibrat per la seva suposada superada drogoaddicció i Marteen, un arrogant director teatral d’avantguarda i el punt discordant del grup. Per acabar-ho d’arrodonir, la visita d’una noia els obligarà a replantejar-se les directrius de les seves vides.

Después de 5 meses en cartelera, 3 prórrogas y más de 5.000 espectadores, el Teatre Gaudí recupera la obra “Cloaca” este mes de junio. Cada jueves, viernes y sábado, además, el público podrá disfrutar de un concierto y una cerveza gratis.
Cloaca es una comedia sobre la amistad y la corrupción que ha girado por más de diez países de todo el mundo y según su autora, Maria Goos, la versión catalana es la mejor que se ha hecho nunca.
“Cloaca” trata sobre la amistad de cuatro hombres adultos y como el paso del tiempo y la búsqueda constante de éxito, dinero y poder termina perjudicando el vínculo de la relación.

Maria Goos, autora de Cloaca: después de diez años y más de doce versiones de mi obra en diferentes países, puedo decir que la versión catalana de Cloaca es la mejor que he visto en todo el mundo.

Cloaca_TGB1 CLOACA_5 CLOACA_3 CLOACA_7 CLOACA_1_WEB CLOACA_4 CLOACA_2_WEB 8 

Autora: Maria Goos
Traducción: Lluis Montserrat
Dirección: Oscar Molina
Ayudante de dirección: Jesús Milà

Pieter ……………….. Oscar Molina
Tom …………………. Miquel Sitjar
Jan …………………..  Ramón Godino
Marteen ……………. Pep Papell
Noia …………….  Konstantina Titkova

Música: Malacara & Wilson Band

Proyecto: LA PRODUCTORA DESGRAVA
Producción: VERSUS TEATRE

Sinopsis
Pieter es un funcionario público que colecciona pinturas descartadas por los museos. El conflicto se desencadena cuando recibe una llamada que le informa de que estas pinturas han adquirido un inesperado valor y debe devolverlas. Para ayudarle (o no) aparecen sus amigos: Jan, un político ambicioso a la espera de un cargo superior y con un matrimonio que va a la deriva; Tom, un abogado desequilibrado por su supuesta superada drogadicción y Marteen, un arrogante director teatral de vanguardia y el punto discordante del grupo. Para acabarlo de redondear, la visita de una chica les obligará a replantearse las directrices de sus vidas.