DEL 10 AL 26 DE JUNY (2016) *23 de juny NO HI HA FUNCIÓ
Horari: De dimecres a dissabte 20:45h. Diumenge 18:30h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:45 h.
Dj, Dv i Ds a les 20:00h: Concert previ gratuït de MALACARA & WILSON BAND (B.S.O Cloaca)
WEB VERSUS

Després de 5 mesos en cartellera, 3 pròrrogues i més de 5.000 espectadors, el Teatre Gaudí recupera l’obra “CLOACA” aquest mes de juny. Cada dijous, divendres i dissabte, a més, el públic podrà gaudir d’un concert i una cervesa de franc.
Cloaca és una comèdia sobre l’amistat i la corrupció que ha girat per més de deu països d’arreu del món i segons la seva autora, Maria Goos, la versió catalana és la millor que s’ha fet mai.
“CLOACA” tracta sobre l’amistat de quatre homes adults i com el pas del temps i la recerca constant d’èxit, diners i poder acaba perjudicant el vincle de la relació.

Maria Goos, autora de Cloaca: després de deu anys i més de dotze versions de la meva obra a diferents països, puc dir que la versió catalana de Cloaca és la millor que he vist arreu del món.

Cloaca_TGB1 CLOACA_5 CLOACA_3 CLOACA_7 CLOACA_1_WEB CLOACA_4 CLOACA_2_WEB 8 

Autora: Maria Goos
Traducció: Lluis Montserrat
Direcció: Oscar Molina
Ajudant de Direcció: Jesús Milà

Pieter ……………….. Oscar Molina
Tom …………………. Miquel Sitjar
Jan …………………..  Ramón Godino
Marteen ……………. Pep Papell
Noia …………….  Konstantina Titkova

Música: Malacara & Wilson Band

Projecte: LA PRODUCTORA DESGRAVA
Producció: VERSUS TEATRE

Sinopsi
Pieter és un funcionari públic que col·lecciona pintures descartades pels museus. El conflicte es desencadena quan rep una trucada que li informa que aquestes pintures han adquirit un inesperat valor i ha de retornar-les. Per tal d’ajudar-lo (o no) apareixen els seus amics: Jan, un polític ambiciós a l’espera d’un càrrec superior i amb un matrimoni que va a la deriva; Tom, un advocat desequilibrat per la seva suposada superada drogoaddicció i Marteen, un arrogant director teatral d’avantguarda i el punt discordant del grup. Per acabar-ho d’arrodonir, la visita d’una noia els obligarà a replantejar-se les directrius de les seves vides.