DEL 8 DE MARÇ AL 7 D’ABRIL (2016) SALA PETITA
Horari: Dimarts, dimecres i dijous  a les 20:45h
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 80 min.
16_Banner_EL_CAMP
marca_blanca_casDEL 8 DE MARZO AL 7 DE ABRIL (2016) SALA PEQUEÑA
Horario:  Martes, miércoles y jueves  a las 20:45h
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 80 min.
16_Banner_EL_CAMP

Una parella que decideix sortir de la ciutat i refu-giar-se al camp per retrobar-se amb la natura, la veritat. La fugida, però, serà inútil.  

06_EL_CAMPDramatúrgia: Martin Crimp
Traducció: Jaume Muñoz
Direcció: Xavi Àlvarez

Intèrprets: Anna Prats, Sonia Espinosa i Xavi Àlvarez

Refugiar-se al camp
El Richard, un metge d’èxit i reputació impecable, i la seva dona Corinne, han fugit de l’estrès de la ciutat per anar a viure a una casa a al camp i començar una nova vida amb els seus fills. Però una nit en Richard torna molt tard a casa i no ho fa sol, ho fa amb una noia, una desconeguda que ha trobat tirada a la carretera i a qui ha brindat el seu auixili. La noia, la Rebecca, despertarà i posarà en evidència el que la Corinne ja sospitava, que no és cap desconeguda per al seu marit.

Fins a on està disposada a arribar la Rebecca? Quin preu està disposat a pagar en Richard per la seva reputació? I la Corinne per salvar la seva família? Un thriller psicològic, un joc a tres on res és el que sembla.

Aj. Direcció i assessorament cor-poral: Neus Suñé Assessorament vocal: Nacho Melús Escenografia: Laura Clos “Closca” i La niña bonita Il·luminació: Claudia Barberà Espai sonor: Joan Alcaraz Fotografia: Laia Prats Producció, comunicació i difusió: Anna Prats Ajudants de producció i explotació: Quim Durbán i Esther Castellana

Una pareja que decide salir de la ciudad y refugiarse en el campo para reencontrarse con la naturaleza, la verdad. La fuga, sin embargo, será inútil.

06_EL_CAMPDramaturgia: Martin Crimp
Traducción: Jaume Muñoz
Dirección: Xavi Àlvarez

Interpretes: Anna Prats, Sonia Espinosa i Xavi Àlvarez

Refugiarse en el campo
Richard, un médico de éxito y reputación impecable, y su mujer Corinne, han huido del estrés de la ciudad para ir a vivir a una casa en el campo y empezar una nueva vida con sus hijos. Pero una noche Richard vuelve muy tarde a casa y no lo hace solo, lo hace con una chica, una desconocida que ha encontrado tirada en la carretera y al que ha brindado su auixilio. La joven, Rebecca, despertará y pondrá en evidencia lo que Corinne ya sospecha-va, que no es ninguna desconocida para su marido.

Hasta donde está dispuesta a llegar Rebecca? Qué precio está dispuesto a pagar Richard por su reputación? Y Corinne para salvar a su familia? Un Thriller psicológico, un juego a tres donde nada es lo que parece.

Ayudante de dirección y asesoramiento corporal: Neus Suñé Asesoramiento vocal: Nacho Melús Escenografía: Laura Clos “Closca” y La niña bonita Iluminación: Claudia Barberà Espacio sonoro: Joan Alcaraz Fotografía: Laia Prats Producción, comunicación y difusión: Anna Prats Ayudantes de producción y explotación: Quim Durbán y Esther Castellana