EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA

[:ca]La producció catalana del musical SPRING AWAKENING de Steven Sater i Duncan Sheik
UN MUSICAL AMB GANES DE VIURE-HO TOT!
DEL 14 DE NOVEMBRE AL 12 DE FEBRER (2016-2017)
Horari fins al 29 de gener: De dimecres a dissabte 20:30h. Diumenge 18:00h.
Horari del 2 al 12 de febrer: Dijous i divendres 20:30h. Dissabte 18:00h21:30h. Diumenge 18:00h.
Preu: 28€. Durada: 120 min. (15′ descans). Espectacle en català. A partir de 14 anys.
Banner_PRIMAVERA_improrrogable copia

 

DESPERTAR DE LA PRIMAVERA (Spring Awakening) basat en l’obra de Frank Wedekind, amb llibret i lletres de Steven Sater i música Duncan Sheik.

El despertar de la primavera_Teatre GaudiDirecció: Marc Vilavella
Direcció musical: Gustavo Llull
Coreografia: Ariadna Peya
Adaptació catalana: David Pintó
Disseny d’il·luminació: Daniel Gener
Producció: Teatre Gaudí i Origen Produccions
dossier_cat
13 intèrprets en escena i una banda de músics en directe.
despertar_primavera_2_tgb despertar_primavera_4 despertar_primavera_1_tgb despertar_primavera_5_tgb despertar_primavera_3_tgb despertar_primavera_9_tgb


EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA (Spring Awakening)
és un musical pop rock que tracta sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió. Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar i ratllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D’altra banda, la dolça Wendla que fracassa en l’intent que la seva mare li expliqui com s’engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2006 a l’Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, ha tingut diverses produccions internacionals, i s’ha estrenat en escenaris de Nova York (Broadway), Londres (West End), Viena, Buenos Aires, diverses gires pels Estat Units i pel Regne Unit… i ara, Barcelona. La producció original de Broadway l’any 2006, va guanyar 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk.

L’espectacle, que conté 19 números musicals, estarà dirigit per Marc Vilavella (Homes Foscos, Mar i Cel, la Barni Teatre), la coreografia serà d’Ariadna Peya (Cia. Les Impuxibles, Grease, el musical), la direcció musical de Gustavo Llull (Poe de Dagoll Dagom, Operación Triunfo) i la traducció catalana de David Pintó (MARES I FILLES i HOMES FOSCOS). Jordi Bulbena (TeatreNacional de Catalunya, Teatre Lliure, Comediants) crearà l’escenografia i el vestuari.

[:es]La producción catalana del musical SPRING AWAKENING de Steven Sater y Duncan Sheik
!Un musical con ganas de vivirlo todo!
DEL 14 DE NOVIEMBRE AL 12 DE FEBRERO (2016-2017)
Horario hasta el 29 de enero: De miércoles a sábado 20:30h. Domingo 18:00h.
Horario del 2 al 12 de febrero: Jueves y viernes 20:30h. Sábado 18:00h21:30h. Domingo 18:00h.
Precio: 28€. Duración: 120 min. (15′ descanso). Espectáculo en catalán. A partir de 14 años.
Banner_PRIMAVERA_improrrogable copia

 

EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA (Spring Awakening) basado en la obra de Frank Wedekind, con libreto y letras de Steven Sater y música Duncan Sheik.

El despertar de la primavera_Teatre GaudiDirección: Marc Vilavella
Dirección musical: Gustavo Llull
Coreografía: Ariadna Peya
Adaptación catalana: David Pintó
Disseny d’il·luminació: Daniel Gener
Producción: Teatre Gaudí y Origen Produccions

dossier_cas
13 intérpretes en escena y una banda de músicos en directo
despertar_primavera_2_tgb despertar_primavera_4 despertar_primavera_1_tgb despertar_primavera_5_tgb despertar_primavera_3_tgb despertar_primavera_9_tgb


EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA (Spring Awakening)
es un musical pop rock que trata sobre el amor adolescente, la represión, el miedo, el abuso de poder y la incomprensión. Melchior es un joven inteligente y astuto que, gracias a los libros, ha aprendido varios aspectos sobre la sexualidad humana que la sociedad se empeña a ocultar y tachar de tabú. Él es el confesor de su amigo y compañero de clase Moritz, que le explica que se siente torturado delante de los sueños eróticos que acompañan sus noches. Por otra parte, la dulce Wendla que fracasa en el intento que su madre le cuente com se engendran los bebés, se reencuentra con Melchior y entre ellos surge algo especial.

El musical ha logrado conmover espectadores de todo el mundo des de su estreno el año 2006 en el Off Broadway de Nova York. Considerada una pieza de culto, ha tenido diversas producciones internacionales, y se ha estrenado en escenarios de Nova York (Broadway), Londres (West End), Viena, Buenos Aires, diversas giras por los Estados Unidos y por el Reino Unido… y ahora, Barcelona. La producción original de Broadway del año 2006, ganó 8 premios Tony y 4 premios Drama Desk.

El espectáculo, que contiene 19 números musicales, estará dirigido por Marc Vilavella (Homes Foscos, Mar i Cel, la Barni Teatre), la coreografía será de Ariadna Peya (Cia. Les Impuxibles, Grease, el musical), la dirección musical de Gustavo Llull (Poe de Dagoll Dagom, Operación Triunfo) i la traducción catalana de David Pintó (MARES I FILLES i HOMES FOSCOS). Jordi Bulbena (Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Lliure, Comediants) creará la escenografía y el vestuario.

[:]