DEL 2 D’AGOST AL 21 D’OCTUBRE (2018)
Horari: 
De dijous a dissabte 21:00h. Diumenge 18:00h
Preu: 24€. Espectacle en català. Durada: 120 min. TEATRE MUSICAL

A la lliga espanyola no hi ha un sol futbolista homosexual. I això no només és sorprenent, sinó estadísticament impossible. Un retrat del món del futbol en clau de COMÈDIA MUSICAL amb música en directe!

   

Text i direcció: Xavi Morató
Música i direcció: Gerard Sesé
Coreografia: Guille Vidal-Ribas
Escenografia i vestuari: Jordi Bulbena
Disseny d’il·luminació: Daniel Gener
So: Rai Segura
Narrador: Bernat Soler
Escut Mercuri: Jordi March
Disseny: Ander Soto
Fotografies: Aitor Rodero

Repartiment:
Adrià Ardila
Bernat Mestre
Berta Peñalver / Úrsula Garrido
Joan Olivé / Xavi Morató
Mònica Macfer
Joan Sáez
Gerard Sesé

Músics:
Bateria: Berenguer Aina / Miquel Portet
Baix: Manel Romero
Piano: Gonçal Perales
Guitarra: Narcís Perich

Amb la col·laboració de Magalí Sare

Companyia: Generació de merda

EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai)
Tota la ciutat salta d’alegria quan el Mercuri Futbol Club fitxa el Maxi, un dels futbolistes més famosos del planeta. El crac arriba amb ganes de fer una confessió insòlita: li agraden els homes. Des del club, però, no l’hi posaran fàcil.

A la lliga espanyola no hi ha un sol futbolista homosexual. I això no només és sorprenent, sinó estadísticament impossible. Perquè és evident que n’hi ha, però també és evident que s’amaguen. A EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai) ens hem plantejat què pot passar el dia que algú digui prou. L’obra, però, no es queda en el debat sobre aquest tema tabú, sinó que elabora un retrat del món del futbol (la premsa esportiva i els seus tòpics, la quantitat absurda de diners que mou, les lluites d’egos, la corrupció, la invisibilitat del futbol femení, etcètera) que ens permetrà conèixer com és un gran club des de dins. Ens pensem que ho sabem tot dels futbolistes, però tan sols veiem allò que ens volen ensenyar. Ha arribat el moment de conèixer el que ens amaguen, i de riure’ns de les seves misèries. I és que aquesta obra és, per sobre de tot, una comèdia.