EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai)

[:ca]DEL 2 D’AGOST AL 21 D’OCTUBRE (2018)
Horari: 
De dijous a dissabte 21:00h. Diumenge 18:00h
Preu: 24€. Espectacle en català. Durada: 120 min. TEATRE MUSICAL

A la lliga espanyola no hi ha un sol futbolista homosexual. I això no només és sorprenent, sinó estadísticament impossible. Un retrat del món del futbol en clau de COMÈDIA MUSICAL amb música en directe!

   

Text i direcció: Xavi Morató
Música i direcció: Gerard Sesé
Coreografia: Guille Vidal-Ribas
Escenografia i vestuari: Jordi Bulbena
Disseny d’il·luminació: Daniel Gener
So: Rai Segura
Narrador: Bernat Soler
Escut Mercuri: Jordi March
Disseny: Ander Soto
Fotografies: Aitor Rodero

Repartiment:
Adrià Ardila
Bernat Mestre
Berta Peñalver / Úrsula Garrido
Joan Olivé / Xavi Morató
Mònica Macfer
Joan Sáez
Gerard Sesé

Músics:
Bateria: Berenguer Aina / Miquel Portet
Baix: Manel Romero
Piano: Gonçal Perales
Guitarra: Narcís Perich

Amb la col·laboració de Magalí Sare

Companyia: Generació de merda

EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai)
Tota la ciutat salta d’alegria quan el Mercuri Futbol Club fitxa el Maxi, un dels futbolistes més famosos del planeta. El crac arriba amb ganes de fer una confessió insòlita: li agraden els homes. Des del club, però, no l’hi posaran fàcil.

A la lliga espanyola no hi ha un sol futbolista homosexual. I això no només és sorprenent, sinó estadísticament impossible. Perquè és evident que n’hi ha, però també és evident que s’amaguen. A EL FUTBOL ÉS AIXÍ (de gai) ens hem plantejat què pot passar el dia que algú digui prou. L’obra, però, no es queda en el debat sobre aquest tema tabú, sinó que elabora un retrat del món del futbol (la premsa esportiva i els seus tòpics, la quantitat absurda de diners que mou, les lluites d’egos, la corrupció, la invisibilitat del futbol femení, etcètera) que ens permetrà conèixer com és un gran club des de dins. Ens pensem que ho sabem tot dels futbolistes, però tan sols veiem allò que ens volen ensenyar. Ha arribat el moment de conèixer el que ens amaguen, i de riure’ns de les seves misèries. I és que aquesta obra és, per sobre de tot, una comèdia.[:es]DEL 2 DE AGOSTO AL 21 DE OCTUBRE (2018)
¡¡ÚLTIMA SEMANA!!
Horario: De jueves a sábado 21:00h. Domingo 18:00h
Precio: 24€ .Espectáculo en catalán. Duración: 120 min. TEATRO MUSICAL

En la liga española no hay un solo futbolista homosexual. Y esto no sólo es sorprendente, sino estadísticamente imposible. Un retrato del mundo del fútbol en clave de COMEDIA MUSICAL con música en directo!

   

Texto y dirección: Xavi Morató
Música y dirección musical: Gerard Sesé
Coreografía: Guille Vidal-Ribas
Escenografía y vestuario: Jordi Bulbena
Diseño de iluminación: Daniel Gener
Sonido: Rai Segura
Narrador: Bernat Soler
Escudo Mercuri: Jordi March
Diseño: Ander Soto
Fotografías: Aitor Rodero

Reparto:
Adrià Ardila
Bernat Mestre
Berta Peñalver / Úrsula Garrido
Joan Olivé / Xavi Morató
Mònica Macfer
Joan Sáez
Gerard Sesé

Músicos:
Batería: Berenguer Aina / Miquel Portet
Bajo: Manel Romero
Piano: Gonçal Perales
Guitarra: Narcís Perich

Con la colaboración de Magalí Sare

Compañía: Generació de merda

EL FÚTBOL ES ASÍ (de gay)

Toda la ciudad salta de alegría cuando el Mercurio Fútbol Club ficha a Maxi, uno de los futbolistas más famosos del planeta. El crack llega con ganas de hacer una confesión insólita: le gustan los hombres. Desde el club, sin embargo, no se lo pondrán fácil.

En la liga española no hay un solo futbolista homosexual. Y esto no sólo es sorprendente, sino estadísticamente imposible. Porque es evidente que hay, pero también es evidente que se esconden. A EL FÚTBOL ES ASÍ (de gay) nos hemos planteado que puede pasar el día que alguien diga basta. La obra, sin embargo, no se queda en el debate sobre este tema tabú, sino que elabora un retrato del mundo del fútbol (la prensa deportiva y sus tópicos, la cantidad absurda de dinero que mueve, las luchas de egos, la corrupción, la invisibilidad del fútbol femenino, etcétera) que nos permitirá conocer cómo es un gran club desde dentro.Nos pensamos que lo sabemos todo de los futbolistas, pero sólo vemos lo que nos quieren enseñar. Ha llegado el momento de conocer lo que nos ocultan, y de reírnos de sus miserias. Y es que esta obra es, por encima de todo, una comedia.

[:]