DEL 17 DE MAIG AL 10 DE JUNY (2018)
Horari: De dijous a dissabte 20:30h. Diumenge 18:00h
Preu: 24€. Espectacle en català. Durada: 90 min. TEATRE MUSICAL

   

Producció: CCR PINEDA-LAGUÀRDIA
Música i Lletra: SANGTRAÏT (copyrigth EROLS – ENROC MUSIC – PICAP) Julio Ortín “Papa Juls”, Quim Mandado, Martín Rodríguez, Lupe Villar i Josep M. Corominas

Text i direcció: JOAN GALLART, a partir de El Comte Arnau, de Joan Maragall
Arranjaments musicals: PEP ROMAGUERA

Gravació Musical:
Guitarra i teclat: PEP ROMAGUERA
Baix: POL MARESMA
Bateria: ADRIÀ SANZ
Harmònica: JOHN REVELL

Direcció musical i arranjaments vocals: RUBÉN ESPINOSA
Coreografies: QUIM BIGAS i Companyia

Fitxa artística
Àvia/Llibretera/Elvira, dona d’Arnau/Furtadora d’Ànimes LARA MACIP
Blanca / Joana JORDINA CAMPS
Neus / Queralt MARTINA PERAFERRER
Gombrèn, Ombra de la Nit MARC ANDURELL
Ribas, Ombra de la Nit ANNA CAMPS
Mataplana, Ombra de la Nit ANNA ESTOL
Montgrony, Ombra de la Nit MERITXELL ALARCÓN
Arnau CARLES CAMPS
Adalaisa HELENA ROMAGUERA

EL VOL DE L’HOME OCELL explica la història del Comte Arnau a partir de les cançons de Sangtraït, un grup de hard rock i heavy metal amb reminiscències fantàstiques i medievals, de la Jonquera, molt diferent dels altres grups de la seva generació, format l’any 1982.
En el cor del Comte Arnau no hi ha amor. El seu càstig és vagar com una ànima en pena fins que algú es compadeixi d’ell i canti una cançó que li desperti l’amor de veritat. Però el termini se li acaba. La Furtadora d’Ànimes és a prop.
A Blanca li agraden les històries medievals. L’Àvia li regala un conte sobre el Comte Arnau. La Blanca s’obsessiona amb aquest personatge. Creu que ella és l’única que pot salvar-lo.

EL VOL DE L’HOME OCELL és, doncs, un musical a l’entorn de la llegenda segurament més coneguda de la tradició literària catalana. I la música de Sangtraït hi va com anell al dit. A través de temes tan emblemàtics com Somnis entre boires, Estones, Presoner del temps, La furtadora d’ànimes o Mirall de silenci es ressegueix la història d’Arnau i les Ombres de la Nit, d’Adalaisa, d’Elvira… Gairebé una vintena de cançons diferents per explicar un musical de llegenda.

Disseny escenografía i vestuari: TERESA CLOPÉS Disseny il·luminació: PEP BOSCH Gravacions audiovisuals: FRANCESC ADMETLLA Cartell: OSCAR PENELO Fotografies: OSCAR PENELO i GUILLEM GUTIERREZ Comunicació: ANNA ESTOL I LARA MACIP

Agraïments: Marta Castillo, Quim Gibert, Consmar, M. Àngels Viader, Maria Poch i especialment a Joan Carles Doval.