[:ca]DEL 17 DE MAIG AL 10 DE JUNY (2018)
Horari: De dijous a dissabte 20:30h. Diumenge 18:00h
Preu: 24€. Espectacle en català. Durada: 90 min. TEATRE MUSICAL

   

Producció: CCR PINEDA-LAGUÀRDIA
Música i Lletra: SANGTRAÏT (copyrigth EROLS – ENROC MUSIC – PICAP) Julio Ortín “Papa Juls”, Quim Mandado, Martín Rodríguez, Lupe Villar i Josep M. Corominas

Text i direcció: JOAN GALLART, a partir de El Comte Arnau, de Joan Maragall
Arranjaments musicals: PEP ROMAGUERA

Gravació Musical:
Guitarra i teclat: PEP ROMAGUERA
Baix: POL MARESMA
Bateria: ADRIÀ SANZ
Harmònica: JOHN REVELL

Direcció musical i arranjaments vocals: RUBÉN ESPINOSA
Coreografies: QUIM BIGAS i Companyia

Fitxa artística
Àvia/Llibretera/Elvira, dona d’Arnau/Furtadora d’Ànimes LARA MACIP
Blanca / Joana JORDINA CAMPS
Neus / Queralt MARTINA PERAFERRER
Gombrèn, Ombra de la Nit MARC ANDURELL
Ribas, Ombra de la Nit ANNA CAMPS
Mataplana, Ombra de la Nit ANNA ESTOL
Montgrony, Ombra de la Nit MERITXELL ALARCÓN
Arnau CARLES CAMPS
Adalaisa HELENA ROMAGUERA

EL VOL DE L’HOME OCELL explica la història del Comte Arnau a partir de les cançons de Sangtraït, un grup de hard rock i heavy metal amb reminiscències fantàstiques i medievals, de la Jonquera, molt diferent dels altres grups de la seva generació, format l’any 1982.
En el cor del Comte Arnau no hi ha amor. El seu càstig és vagar com una ànima en pena fins que algú es compadeixi d’ell i canti una cançó que li desperti l’amor de veritat. Però el termini se li acaba. La Furtadora d’Ànimes és a prop.
A Blanca li agraden les històries medievals. L’Àvia li regala un conte sobre el Comte Arnau. La Blanca s’obsessiona amb aquest personatge. Creu que ella és l’única que pot salvar-lo.

EL VOL DE L’HOME OCELL és, doncs, un musical a l’entorn de la llegenda segurament més coneguda de la tradició literària catalana. I la música de Sangtraït hi va com anell al dit. A través de temes tan emblemàtics com Somnis entre boires, Estones, Presoner del temps, La furtadora d’ànimes o Mirall de silenci es ressegueix la història d’Arnau i les Ombres de la Nit, d’Adalaisa, d’Elvira… Gairebé una vintena de cançons diferents per explicar un musical de llegenda.

Disseny escenografía i vestuari: TERESA CLOPÉS Disseny il·luminació: PEP BOSCH Gravacions audiovisuals: FRANCESC ADMETLLA Cartell: OSCAR PENELO Fotografies: OSCAR PENELO i GUILLEM GUTIERREZ Comunicació: ANNA ESTOL I LARA MACIP

Agraïments: Marta Castillo, Quim Gibert, Consmar, M. Àngels Viader, Maria Poch i especialment a Joan Carles Doval.[:es]DEL 17 DE MAYO AL 10 DE JUNIO (2018)
Horario: De jueves a sábado 20:30h. Domingo 18:00h
Precio: 24€. Espectáculo en catalán. Duración: 90 min. TEATRO MUSICAL

   

Producción: CCR PINEDA-Laguardia
Música y Letra: SANGTRAÏT (copyrigth Erol – Enroque MUSIC – PICAP) Julio Ortín “Papa Juls”, Quim Mandado, Martín Rodríguez, Lupe Villar y Josep M. Corominas

Texto y dirección: JOAN GALLART, a partir de El Conde Arnau, de Joan Maragall
Arreglos musicales: PEP ROMAGUERA

Grabación Musical:
Guitarra y teclado: PEP ROMAGUERA
Bajo: POL MARESMA
Batería: ADRIÀ SANZ
Armónica: JOHN REVELL

Dirección musical y arreglos vocales: RUBÉN ESPINOSA
Coreografías: QUIM BIGAS y Compañía

Ficha artística:
Abuela / Libreros / Elvira, mujer de Arnau / Ladrona de Almas LARA MACIP
Blanca / Joana JORDINA CAMPS
Neus / Queralt MARTINA PERAFERRER
Gombrèn, Sombra de la Noche MARC ANDURELL
Ribas, Sombra de la Noche ANNA CAMPS
Mataplana, Sombra de la Noche ANNA ESTOL
Montgrony, Sombra de la Noche MERITXELL ALARCÓN
Arnau CARLES CAMPS
Adalaisa HELENA ROMAGUERA

EL VOL DE L’HOME OCELL cuenta la historia del Conde Arnau a partir de las canciones de Sangtraït, un grupo de hard rock y heavy metal con reminiscencias fantásticas y medievales, de la Jonquera, muy diferente de los otros grupos de su generación, formado 1982.
En el corazón del Conde Arnau no hay amor. Su castigo es vagar como alma en pena hasta que alguien se compadezca de él y cante una canción que le despierte el amor de verdad. Pero el plazo se le acaba. La Furtadora de Almas está cerca.
A Blanca le gustan las historias medievales. La Abuela le regala un cuento sobre el Conde Arnau. La Blanca obsesiona con este personaje. Cree que ella es la única que puede salvarlo.

EL VOL DE L’HOME OCELL es, pues, un musical en torno a la leyenda seguramente más conocida de la tradición literaria catalana. Y la música de Sangtraït va como anillo al dedo. A través de temas tan emblemáticos como Sueños entre nieblas, Ratos, Prisionero del tiempo, La furtadora de almas o Espejo de silencio se recorre la historia de Arnau y las Sombras de la Noche, de Adalaisa, de Elvira … Casi una veintena de canciones diferentes para explicar un musical de leyenda.

Diseño escenografía y vestuario: TERESA CLOPÉS Diseño iluminación: PEP BOSCH Grabaciones audiovisuales: FRANCESC ADMETLLA Cartel: OSCAR PENELO Fotografías: OSCAR PENELO y GUILLEM GUTIERREZ Comunicación: ANNA ESTOL i LARA MACIP

Agradecimientos: Marta Castillo, Quim Gibert, Consmar, M. Àngeles Viader, Maria Poch y especialmente a Juan Carles Doval.[:]