[:ca]FINS AL 30 DE JUNY  (23 DE JUNY NO HI HA FUNCIÓ)
Horari: Dijous i divendres 20:30 h. Dissabte a les 18:30 h i a les 21:00 h.
Diumenge a les 18:30 h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada:1:30h
banner_guapos


“The Mamzelles han fet el videoclip promocional i el tema original de l’espectacle” “El text està esquitxat de frases de les cançons de Manel”

Cartell Els guapos són els raros“Els guapos són els raros” és la història del Toni, el Bernat i en Marcel. Una comèdia que ens parla de l’èxit i del fracàs, de l’ambició, de les cares de la fama, de com la televisió i els grans esdeveniments mediàtics ens han modificat i ens modifiquen, però també parla de la crueltat de la nostra societat jerarquitzada des del moment en que naixem. El nom que et posen els pares, el color dels cabells o la forma del teu nas poden decidir en quin sac et posen a l’escola: els “guays” o els “nerds”. Però per què és així?

Els nostres protagonistes són tres “nerds” farts d’humiliacions i de fracassos, i han decidit posar fi a la seva dissort i convertir-se en els “guays”. El dia de la graduació a l’institut s’acosta i han acceptat una juguesca per part dels actuals “guays”: aquell dia hauran de competir contra ells davant de tot l’institut fent una actuació.

No serà gens fàcil, ningú els recolza. Estan sols però disposats a fer qualsevol cosa per aconseguir el que ells consideren “la salvació”. Si guanyen viuran en pau, si perden seran uns “nerds” de per vida.

ELS GUAPOS SÓN ELS RAROS
Direcció i dramatúrgia: Enric Cambray

Repartiment:
David Anguera: Toni
Ricard Farré: Marcel
Martí Salvat: Bernat
Enric Cambray: Xavi (col•laboració)

Ajudant de direcció: Queralt Casasayas
Director de moviment i cant: Robert González
Escenografia, il•luminació i vestuari: Anna Adrià
Fotografia: May Zircus
Disseny gràfic: ALIASTUDIO
Producció: Úrsula Gallemí
Coreografia claqué: Laia Molins
Coreografia: Paula Vilasseca
Assessorament alemany: Natascha Weise
Cançó de l’espectacle: The Mamzelles[:es]HASTA EL 30 DE JUNIO (23 DE JUNIO NO HAY FUNCIÓN)
Horario: Jueves y viernes a las 20:30 h.  Sábado a las 18:30 h y a las 21:00 h.
Domingo a las 18:30 hPrecio: 20€. Espectaculo en catalan. Duración: 1:30hbanner_guapos

“The Mamzelles han hecho el videoclip promocional y el tema original del espectáculo”. “El texto está salpicado de frases de las canciones de Manel”

Cartell Els guapos són els raros“Els guapos són els raros” es la historia de Toni, Bernat y Marcel. Una comedia que nos habla del éxito y del fracaso, de la ambición, de las caras de la fama, de cómo la televisión y los grandes acontecimientos mediáticos nos han modificado y nos modifican, pero también habla de la crueldad de nuestra sociedad jerarquizada desde el momento en que nacemos. El nombre que te ponen los padres, el color del pelo o la forma de tu nariz pueden decidir en qué saco te ponen en la escuela: los “guays” o los “nerds”. Pero por qué es así?

Nuestros protagonistas son tres “nerds” hartos de humillaciones y fracasos, y han decidido poner fin a su desdicha y convertirse en los “guays”. El día de la graduación en el instituto se acerca y han aceptado una apuesta por parte de los actuales “guays”: ese día deberán competir contra ellos ante todo el instituto haciendo una actuación.

No será nada fácil, nadie los apoya. Están solos pero dispuestos a hacer cualquier cosa para conseguir lo que ellos consideran “la salvación”. Si ganan vivirán en paz, si pierden serán unos “nerds” de por vida.

ELS GUAPOS SÓN ELS RAROS
Dirección y dramaturgia: Enric Cambray

Dossier de prensa EGSR

Reparto:
David Anguera: Toni
Ricard Farré: Marcel
Martí Salvat: Bernat
Enric Cambray: Xavi

Ayudante de dirección: Queralt Casasayas
Director de movimiento y canto: Robert González
Escenografia, iluminación y vestuario: Anna Adrià
Fotografía: May Zircus
Diseño gráfico: ALIASTUDIO
Producción: Úrsula Gallemí
Coreografía claqué: Laia Molins
Coreografía: Paula Vilasseca
Asesoramiento alemán: Natascha Weise
Canción del espectaculo: The Mamzelles[:]