FINS AL 30 DE JUNY  (23 DE JUNY NO HI HA FUNCIÓ)
Horari: Dijous i divendres 20:30 h. Dissabte a les 18:30 h i a les 21:00 h.
Diumenge a les 18:30 h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada:1:30h
banner_guapos


“The Mamzelles han fet el videoclip promocional i el tema original de l’espectacle” “El text està esquitxat de frases de les cançons de Manel”

Cartell Els guapos són els raros“Els guapos són els raros” és la història del Toni, el Bernat i en Marcel. Una comèdia que ens parla de l’èxit i del fracàs, de l’ambició, de les cares de la fama, de com la televisió i els grans esdeveniments mediàtics ens han modificat i ens modifiquen, però també parla de la crueltat de la nostra societat jerarquitzada des del moment en que naixem. El nom que et posen els pares, el color dels cabells o la forma del teu nas poden decidir en quin sac et posen a l’escola: els “guays” o els “nerds”. Però per què és així?

Els nostres protagonistes són tres “nerds” farts d’humiliacions i de fracassos, i han decidit posar fi a la seva dissort i convertir-se en els “guays”. El dia de la graduació a l’institut s’acosta i han acceptat una juguesca per part dels actuals “guays”: aquell dia hauran de competir contra ells davant de tot l’institut fent una actuació.

No serà gens fàcil, ningú els recolza. Estan sols però disposats a fer qualsevol cosa per aconseguir el que ells consideren “la salvació”. Si guanyen viuran en pau, si perden seran uns “nerds” de per vida.

ELS GUAPOS SÓN ELS RAROS
Direcció i dramatúrgia: Enric Cambray

Repartiment:
David Anguera: Toni
Ricard Farré: Marcel
Martí Salvat: Bernat
Enric Cambray: Xavi (col•laboració)

Ajudant de direcció: Queralt Casasayas
Director de moviment i cant: Robert González
Escenografia, il•luminació i vestuari: Anna Adrià
Fotografia: May Zircus
Disseny gràfic: ALIASTUDIO
Producció: Úrsula Gallemí
Coreografia claqué: Laia Molins
Coreografia: Paula Vilasseca
Assessorament alemany: Natascha Weise
Cançó de l’espectacle: The Mamzelles