Amb totes les mesures de seguretat. Torna a casa a les 23.00 h amb l'entrada.
EL TEATRE GAUDÍ EN ELS MITJANS

La premsa diu...

«Un Ruc, un Gos, una Gallina i una Gat decideixen anar a la ciutat, on imaginen que viuran millor i podran dedicar-se a allò que més els agrada: cantar i viure com a músics».

 

 

BETEVÉ

BETEVÉ

«Renúncies, la mort, trencaments, desencant, records, sexe… són diferents aspectes que es trobaran els protagonistes, interpretats per Dolo Bertran, Diana Torné i Roger Cantos»

Barcelona Cultura

«Descobriu aquesta comèdia teatral, divertida i empàtica, amb l’actriu i cantant Dolo Beltran al centre de la trama, interpretant a una vídua rica i amb fantasies sexuals sorprenents»

timeout

timeout

»La millor nit de la teva vida nos enseña los primeros pasos de una relación de juventud en contraste con otros tipos de relación adulta»

El Rincón del Taradete

«Tres personajes que reflejan un puñado de situaciones que, en mayor o menor medida, hemos vivido casi todos por lo que nos sentimos directamente interpelados por lo que exponen»

Eduardo de Vicente (El Periódico)

Eduardo de Vicente (El Periódico)

«Fresc, educatiu, suggerent, divertit i un dels espectacles més recomanables de la programació familiar»

Andreu Sotorra (Recomana)

Andreu Sotorra (Recomana)

«L’obra relata la seva turmentosa arribada a Versalles, la frustració davant la fredor de la seva parella, l’apassionada aventura amb el comte Von Fersen, la caiguda en desgràcia per l’onada de l’aixecament popular i el seu judici i execució el 1793».

TEATRE BARCELONA

TEATRE BARCELONA

«El musical juga amb les quatre bandes de la sala gran del teatre, oferint un espectacle dinàmic, proper i amb música en directe».

Barnafotopress

Barnafotopress

«El mago apareció provisto, de una serie de pequeños objetos que fue utilizando sucesivamente para demostrar sus capacidades como ilusionista».

Pablo Dalmases (Catalunyapress)

Pablo Dalmases (Catalunyapress)

«El conte dels Germans Grimm és un cant contra la intolerància, l’explotació i l’obsessió dels humans per la productivitat i el consum»

Sortir amb nens

Sortir amb nens