EL TEATRE GAUDÍ EN ELS MITJANS

La premsa diu...

»La millor nit de la teva vida nos enseña los primeros pasos de una relación de juventud en contraste con otros tipos de relación adulta»

El Rincón del Taradete

«Tres personajes que reflejan un puñado de situaciones que, en mayor o menor medida, hemos vivido casi todos por lo que nos sentimos directamente interpelados por lo que exponen»

Eduardo de Vicente (El Periódico)

«Fresc, educatiu, suggerent, divertit i un dels més recomanables de la programació familiar»

Andreu Sotorra (Recomana)

«L’obra relata la seva turmentosa arribada a Versalles, la frustració davant la fredor de la seva parella, l’apassionada aventura amb el comte Von Fersen, la caiguda en desgràcia per l’onada de l’aixecament popular i el seu judici i execució el 1793».

TEATRE BARCELONA

«El musical juga amb les quatre bandes de la sala gran del teatre, oferint un espectacle dinàmic, proper i amb música en directe».

Barnafotopress

«El mago apareció como si fuera uno más de los reunidos, sin alharacas, ni vestimenta estrafalaria, pero provisto, eso sí, de una serie de pequeños objetos que fue utilizando sucesivamente para demostrar sus capacidades como ilusionista».

Pablo Dalmases (Catalunyapress)

«Aquesta mania passa per sobre dels plaers de la vida, com ho són l’oci, la música, la natura i la bona companyia»

Sortir amb nens

» Hstòries plenes de màgia i poesia. Una hora inoblidable de sorpreses, il·lusions i bon humor.»

Teatre Barcelona

«El conte dels Germans Grimm és un cant contra la intolerància, l’explotació i l’obsessió dels humans per la productivitat i el consum»

Barcelona colours

«És una comèdia musical que reflecteix el fet de no tenir feina ni casa» 

Laia Vidal (Els experts)