DEL 10 DE ABRIL AL 31 DE MAYO (2015)
Horario: De jueves a sábado a las 22:00h. Domingo a las 20:00h.
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 1:00 h. TEATRO MUSICAL
02_Banner_FILLES_2

Un musical que te emocionará y te hará llamar a tu madre  

Libreto y dirección: David Pintó
Música y dirección musical: Clara Peya

Interpretes:
Nina
Neus Pàmies
Clara Peya / Andreu Gallén (Piano)

Sinopsis
Els pares són el lloc d’on venim. Quan ens hi enmirallem, descobrim que davant nostre hi som nosaltres mateixos. Dels nostres pares, cal aprendre dels seus errors i agrair-los tot el que ens han ensenyat i donat.

“MARES I FILLES” és un musical que presenta dues dones amb un vincle estret i indissoluble, una mare i una filla, que necessiten separar-se per continuar endavant amb la seva pròpia vida. El conflicte, com sempre, esclata quan cap de les dues vol renunciar al que té.

Quan podem tallar el cordó umbilical que ens lliga amb el nostre fill? Què passa quan de cop la nostra mare necessita ajuda? Quin és el límit? Quines són les responsabilitats de cada part? I els drets? I els deures? Per què és tan còmode aferrar-se al passat? Què vol dir ser mare? Què vol dir ser filla?

Iluminación: Xavi Gardés  Coreografía: Ariadna Peya Escenografía: Héctor Barbas Llosa Fotografía: May Zircus Fotografías de escena: Ernesto Aradilla Raventós Producción ejecutiva: Cristina Producción: Bohèmia’s Con la colaboración de: Círcol Maldà i Teatre Auditori Sant Cugat