FUITA I MARTIRI DE SANT ANDREU MILÀ

[:ca]DEL 3 AL 19 DE MARÇ  (2017)
Horari: Divendres 22:00h. Dissabte 22:30h. Diumenge 20:00h.
Preu: 18€. Espectacle en català. Durada: 70 min. SALA PETITA. (MALLORCA)

   

Autor: Miquel Àngel Riera
Concepte de l’espectacle: Joan Gomila
Dramatúrgia i interpretació: Sebastià Adrover Roca i Joan Gomila
Direcció: Frederic Roda

Sinopsi
Andreu Milà juntament amb dues persones més han comès un crim. Fugen en un cotxe a tota velocitat. Duen segrestada la filla de la dona assassinada. A un revolt del camí cauen per un barranc. Al llarg d’un parell de dies resten atrapats i ferits. El qui té més sort és Andreu, que resta amb les cames atrapades pel cotxe, els altres van morint. Dins aquesta caiguda als inferns, Milà recorda la seva vida; la manca d’estima dels pares; l’aridesa d’aquella geografia mallorquina; recorda com va conèixer els plaers solitaris del seu cos, com va conèixer la seva dona per primera vegada, com va decidir a fer-se frare i entrar al convent i com descobrí la seva veritable sexualitat. I també en una fugida endavant com abandona el convent i s’entrega a la maldat del delicte. I des d’aquest record surt, immensa, la bellesa de la seva ànima fins al punt d’immolar-se, per a no perjudicar els familiars dels altres delinqüents.

Disseny escenografia: Teatre de Ponent Espai de So: Xavier Gelabert Projecció: Domènec Boronat Il·luminació: Pep Pérez i Salvador Miralles Escenografia: Felip Forteza Aj direcció: Cristina Brunet Fotografia i grafisme: Marina Cànaves Producció executiva: Joana Serra Producció: La Fornal d’espectacles[:es]DEL 3 AL 19 DE MARZO  (2017)
Horario: Viernes 22:00h. Sábado 22:30h. Domingo 20:00h.
Precio: 18€. Espectáculo en catalán. Duración: 70 min. SALA PEQUEÑA. (MALLORCA)

   

Autor: Miquel Àngel Riera
Concepto del espectáculo: Joan Gomila
Dramatúrgia e interpretación: Sebastià Adrover Roca y Joan Gomila
Dirección: Frederic Roda

Sinopsis
Andreu Milà junto con dos personas más han cometido un crimen. Huyen en un coche a toda velocidad. Llevan secuestrada a la hija de la mujer asesinada. A una curva del camino caen por un barranco. A lo largo de un par de días quedan atrapados y heridos. Quien tiene más suerte es Andreu, que está con las piernas atrapadas por el coche, los otros van muriendo. Dentro de esta caída a los infiernos, Milà recuerda su vida; la carencia de aprecio de los padres; la aridez de aquella geografía mallorquina; recuerda como conoció los placeres solitarios de su cuerpo, como conoció a su mujer por primera vez, como se decidió a hacerse fraile y a entrar en el convento y como descubrió su verdadera sexualidad. Y también en una fuga adelante como abandona el convento y se entrega a la maldad del delito. Y desde este recuerdo sale, inmensa, la belleza de su alma hasta el punto de inmolarse, para no perjudicar los familiares de los otros delincuentes.[:]