L’espai GAUDÍ VISUAL GALLERY presentarà l’exposició de pintures d’Octavi Intente, durant els mesos d’octubre i novembre de 2017.
Inauguració: dimecres 4 d’octubre a les 19:00 hores.

Horari de visites a partir del 4 d’octubre: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h.
I a la tarda a partir d’una hora abans de les representacions i fins la finalització de les mateixes.

Octavi Intente (Castellar del Vallès, 1959) és un destacat pintor i dibuixant resident a Terrassa que, després d’una primera etapa com a il·lustrador de llibres, ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a Barcelona, ​​Girona, Madrid, Sevilla, així com a França i EUA. Va estudiar escultura a l’Escola Massana de Barcelona. La seva obra està present en fundacions i museus entre els quals destaca el Museu Olímpic de Lausana a Suïssa.

Minuciós i detallista en les seves obres, Octavi Intente crea un món màgic, lúdic, oníric, però no pas innocent, ja que no hi manquen els tocs àcids, crítics i descarnats.

Ens descobreix un esperit vital en objectes quotidians que no només transmet moviment i sentiment, sinó que també els dóna una identitat moral.
La mirada d’Octavi Intente enriqueix el paisatge amb elements insospitats obrint-se a l’estranya textura dels somnis, somnis sovint més coherents, intuïtius o espe- rançadors que desperten la raó.

L’artista ha sapigut crear una relació molt íntima i particular entre l’acurada tècnica del dibuix i la pintura, entre els personatges i el difícil art de la significació pictòrica. El resultat d’aquesta relació és un cosmos personal – i a l’hora intemporal- que incideix directament en la imaginació de l’espectador. La seva obra defuig qualsevol catalogació estilística i, al mateix temps, li podem atorgar un caire universal que no coneix límits i que arriba fins on cada persona vol arribar.