[:ca]HAPPY HA HA [:es]HAPPY HA HA[:]

[:ca]FINS AL 17 DE MARÇ  SEGONA TEMPORADA!
NO HI HA FUNCIÓ: 20 DE GENER / 10 i 17 DE FEBRER
Horari: Diumenge a les 12:00 h
Espectacle de dansa teatre per a nens de 2 a 9 anys.

Happy ha ha

Happy Ha Ha és un espectacle de dansa teatre on el gest, la dansa i la música, expressen les vivències de Pim, Pam i Pum, tres excel·lents intèrprets que es troben en un espai màgic per compartir un viatge on viuran aventures divertides dins d’un vaixell al mig de l’oceà.

Mercè Boronat junt amb Montse Roig, Iván Góngora, Èlia Genís, els tres intèrprets, han creat Happy Ha Ha per comunicar als nens i a les nenes la importància de ser happys.
És un espectacle on es parteix del més pròxim per crear màgia. A través de la senzillesa, la proximitat, la vivència i la professionalitat es construeix una dansa hipnòtica i inspiradora. Aquesta experiència invita als nens i nenes a seguir ballant i creant un cop arriben a casa.

Mercè Boronat, amb una àmplia tragectòria professional en la creació d’espectacles i performances, obre el seu repertori a un públic familiar amb la creació de l’infantil Happy Ha Ha responent a la necessitat d’apropar la dansa als més petits d’una forma original i innovadora.
Durant 25 anys M.B. ha elaborat un projecte pedagògic integrador on el contingut del moviment és més important que la forma, on la veritat del moviment és més potent que les danses estereotipades. El públic infantil pot gaudir amb aquesta visió de la dansa.

PROMO HAPPY HA HA / Mercedes Boronat / creación Familiar from Dancebox on Vimeo.[:es]HASTA AL 17 DE MARZO  SEGUNDA TEMPORADA!
NO HAY FUNCIÓN:  10 y 17 DE FEBRERO
Horari: Diumenge a les 12:00h. Espectáculo de danza teatro para a niños de 2 a 9 años.
Happy ha ha

Happy Ha Ha es un espectáculo de danza teatro donde el gesto, la danza y la música, expresan las vivencias de Pim, Pam y Pum, tres excelentes intérpretes que se encuentran en un espacio mágico para compartir un viaje donde vivirán aventuras divertidas dentro de un barco en medio del océano.

imatge HAPPY HA HA  imatge HAPPY HA HA  imatge HAPPY HA HA  imatge HAPPY HA HA

Mercè Boronat junto con Montse Roig, Iván Góngora, Elia Genís, los tres intérpretes, han creado Happy Ha Ha para comunicar a los niños ya las niñas la importancia de ser happy.
Es un espectáculo donde se parte del más cercano para crear magia. A través de la sencillez, la proximidad, la vivencia y la profesionalidad se construye una danza hipnótica e inspiradora. Esta experiencia invita a los niños y niñas a seguir bailando y creando una vez llegan a casa.

Mercè Boronat, con una amplia tragectòria profesional en la creación de espectáculos y performances, abre su repertorio a un público familiar con la creación del infantil Happy Ha Ha respondiendo a la necesidad de acercar la danza a los más pequeños de una forma original e innovadora.
Durante 25 años M.B. ha elaborado un proyecto pedagógico integrador donde el contenido del movimiento es más importante que la forma, donde la verdad del movimiento es más potente que las danzas estereotipadas. El público infantil puede disfrutar con esta visión de la danza.[:]