FINS AL 17 DE MARÇ  SEGONA TEMPORADA!
NO HI HA FUNCIÓ: 20 DE GENER / 10 i 17 DE FEBRER
Horari: Diumenge a les 12:00 h
Espectacle de dansa teatre per a nens de 2 a 9 anys.

Happy ha ha

Happy Ha Ha és un espectacle de dansa teatre on el gest, la dansa i la música, expressen les vivències de Pim, Pam i Pum, tres excel·lents intèrprets que es troben en un espai màgic per compartir un viatge on viuran aventures divertides dins d’un vaixell al mig de l’oceà.

Mercè Boronat junt amb Montse Roig, Iván Góngora, Èlia Genís, els tres intèrprets, han creat Happy Ha Ha per comunicar als nens i a les nenes la importància de ser happys.
És un espectacle on es parteix del més pròxim per crear màgia. A través de la senzillesa, la proximitat, la vivència i la professionalitat es construeix una dansa hipnòtica i inspiradora. Aquesta experiència invita als nens i nenes a seguir ballant i creant un cop arriben a casa.

Mercè Boronat, amb una àmplia tragectòria professional en la creació d’espectacles i performances, obre el seu repertori a un públic familiar amb la creació de l’infantil Happy Ha Ha responent a la necessitat d’apropar la dansa als més petits d’una forma original i innovadora.
Durant 25 anys M.B. ha elaborat un projecte pedagògic integrador on el contingut del moviment és més important que la forma, on la veritat del moviment és més potent que les danses estereotipades. El públic infantil pot gaudir amb aquesta visió de la dansa.

PROMO HAPPY HA HA / Mercedes Boronat / creación Familiar from Dancebox on Vimeo.