DEL 17 D’ABRIL AL 17 DE MAIG  (2020) 
Horari: divendres i dissabte a les 20:00h. Diumenge a les 19:00h (Cia. de Madrid)
Preu: 20€. Anticipades a partir de 12€. Comprant les entrades al nostre web podràs triar seient i no pagaràs comissions de cap tipus!)
Espectacle en català. Durada: 90 min. SALA GRAN

El bullying als homosexuals a l’escola arriba al teatre Gaudí amb “Here comes your man”

Crítica Teatre Barcelona, per Miquel Gascon
Crítica El Núvol, per Oriol Osan

Autor: Jordi Cadellans
Direcció: Jordi Cadellans i Raül Tortosa

Amb:
MARC RIBERA
(morales)
SERGI CERVERA (torres)

Sinopsi
Els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor.

Les obres a l’edifici han fet que Morales i Torres els toqui compartir habitació. No van ser massa amics a classe i ara sembla que tampoc tinguin gaire en comú. Morales no guarda massa bon record dels anys de l’escola. Torres, en canvi, diu que van ser els millors de la seva vida.

Mentre es preparen per a la festa faran memòria del passat, de com Torres treia bones notes i somiava amb ser un gran futbolista. També de com Morales, víctima de les burles pel fet de ser sensible i femení, tenia com a únic objectiu sobreviure.

En les converses apareix un altre company de classe: en González, que va ser i continua sent el millor amic de Torres. El gran líder, l’alumne perfecte d’historial impecable… i l’inductor del bullying que va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre.

Disseny d’escenografia / il·luminació: Ricard Martí / Sergi Cervera Vestuari: Tarambana Espectáculos Il·luminació i espai sonor: Betho Carvajal, Sara Esquivel Composició musical: Momo Cortés Disseny gràfic / disseny cartell: David Bonacho / Óscar Jarque Fotografia: Antonio Garci Producció Executiva: Nacho Bonacho Distribució: Intxizu Bengoa – Muevo Management