[:ca]DEL 8 DE MAIG AL 23 DE JUNY (2019)
Horari: dimecres, dijous, divendres i dissabte 21:00h. Diumenge 18:00h.
Espectacle en català. Durada: 80 min.

Un thriller familiar que t’atraparà.
Imprescindible per a pares i adolescents.

 

Una producció de la COMPANYIA Versus Teatre

Autoria: Ever Blanchet
Direcció: Marta Gil Polo (Dramaturga i directora d’escena amb bagatge internacional i experiència per abordar una temàtica complexa per a conduir un Thriller vertiginós)
Ajudant de direcció: Daniel Cuello-Esparrell
Fotografia: Marti Fradera

Repartiment:
Armand Villen
Maria Clausó
Pep Planas
Isabelle Bres
Isa Mateu
Carles Pulido Queralt

Sinopsi
Dos matrimonis comparteixen un tràgic destí que mantenen en secret. L’encobriment d’aquest fet els obliga a enviar els fills a l’altra punta del planeta. Un d’ells va prendre una mala decisió en un mal moment. Han passat tretze anys i es pregunten qui son ara.
Sempre i quan es pugui moure al nostre gust la línea que separa el bé del mal, serem sempre bones persones.
Faries qualsevol cosa pel teu fill?

 

Un thriller que indaga els límits morals davant d’un homicidi per violència de gènere. 

KAREN explora la responsabilitat de la família en la sobreprotecció dels fills, com també la pervivència de valors masclistes en dues famílies que tenen estudis superiors i cultura, fet que no evita un estadi superior de relació home-dona.

Il·luminació: Daniel Gener Escenografía: Jordi Bulbena Vestuari: Rafató Teatre Música, espai sonor: Xose Fernández Producció executiva: Roxana Díaz


CICLE
VALORS FAMILIARS en ESCENA

KAREN d’Ever Blanchet i TANCATS de Gal Soler. Les dues reflexionen sobre el comportament ètic i moral a l’interior de la institució familiar en la societat contemporània.
Les dues obres pretenen obrir un debat a la llum de continguts obscurs que revelen la pèrdua de valors ètics a KAREN i la pèrdua d’escrúpols per arribar a obtenir la major part dels drets hereditaris de la família a TANCATS.

Les dues produccions  opten per obres d’equitat de gènere en els repartiments de “rols”, actrius, actors, com la mateixa equitat en la direcció escènica.[:es]DEL 8 DE MAYO HASTA EL 23 DE JUNIO (2019)
Horario: miércoles, jueves, viernes y sábado 21:00h. Domingo 18:00h.
Espectáculo en catalán. Duración: 80 min.

Un thriller familiar que te atrapará.
Imprescindible para padres y adolescentes.

Una producción de la COMPAÑÍA Versus Teatre

Autor: Ever Blanchet
Dirección: Marta Gil Polo (Dramaturga y directora de escena con bagaje internacional y experiencia para abordar una temática compleja para conducir un Thriller vertiginoso)
Ayudante de dirección: Daniel Cuello-Esparrell
Fotografía: Marti Fradera

Reparto:
Armand Villen
Maria Clausó
Pep Planas
Isabelle Bres
Isa Mateu
Carles Pulido Queralt

Sinopsis
Dos matrimonios comparten un trágico destino que mantienen en secreto. El encubrimiento de este hecho les obliga a enviar a los hijos a la otra punta del planeta. Uno de ellos tomó una mala decisión en un mal momento. Han pasado trece años y se preguntan quién son ahora.
Siempre y cuando se pueda mover a nuestro gusto la línea que separa el bien del mal, seremos siempre buenas personas.
Harías cualquier cosa por tu hijo?

 

Un thriller que indaga los límites morales ante un homicidio por violencia de género.

KAREN explora la responsabilidad de la familia en la sobreprotección de los hijos, así como la pervivencia de valores machistas en dos familias que tienen estudios superiores y cultura, lo que no evita un estadio superior de relación hombre-mujer.

Iluminación: Daniel Gener Escenografía: Jordi Bulbena Vestuario: Rafató Teatre Música, espacio sonoro: Xose Fernández Producción ejecutiva: Roxana Díaz


CICLO
VALORES FAMILIARES en ESCENA

KAREN de Ever Blanchet y TANCATS de Gal Soler. Las dos reflexionan sobre el comportamiento ético y moral en el interior de la institución familiar en la sociedad contemporánea.
Las dos obras pretenden abrir un debate a la luz de contenidos oscuros que revelan la pérdida de valores éticos en KAREN y la pérdida de escrúpulos para llegar a obtener la mayor parte de los derechos hereditarios de la familia en TANCATS.

Las dos producciones optan por obras de equidad de género en los repartos de “roles”, actrices, actores, como la misma equidad en la dirección escénica.[:]