13, 14 i 15 D’ABRIL 3 ÚNIQUES FUNCIONS! (2018)
Horaris: Divendres i dissabte 21:30h. Diumenge 18:00h
Preu: 20€. Idioma: Castellà. Duració: 90 min. Companyia de València. A partir de 13 anys.

“Tot home viu la seva pròpia vida i mor la seva pròpia mort, això és el que crec.” Jens Peter Jacobsen

 

Text i direcció: Javier Sahuquillo
Producció: PERROS DANESES (València)

Repartiment: Laura Sanchis i Juan de Vera

Premi del Públic VII Festival Cabanyal Intim
Text premiat pel VII Programa de Desenvolupament de Dramatúrgies Actuals (INAEM)


XXI Premios Max de las Artes Escénicas, 2017-2018

Nominació a:

  • Millor direcció d’escena: Javier Sahuquillo
  • Millor actriu protagonista: Laura Sanchis

Sinopsi
Javier Sahuquillo és un escriptor de teatre que ha decidit retirar-se. No obstant això, la trucada d’un amic el porta a comprometre a escriure una última obra. L’única condició és que haurà d’escriure sobre una notícia de diari. L’autor recorda un assassinat que va succeir durant la seva adolescència i l’enrenou que va causar a la televisió. Així doncs es decideix a escriure una comèdia sobre la “telebasura”. No obstant això, a poc a poc s’implicarà més en l’assassinat de “Les nenes d’Alcàsser”, convertint-se en un involuntari detectiu que el portarà a analitzar les proves amb l’afany de resoldre un cas que va quedar insatisfactòriament tancat. Durant la seva investigació coneixerà un jove palermità, Natale, amb el qual viurà una història d’amor i que es manifestarà com una estranya presència que acompanya l’escriptor en el seu viatge. Els espais reals i els mentals es confondran generant una atmosfera lovecraftiana que portarà l’escriptor a la demència que produeix el descobriment de la veritat.

Producció: Jéssica Martínez Espai escènic i il·luminació: Ximo Rojo Espai sonor: Àngel Galán Espai audiovisual: Sistema del solar produccions Vestuari: Germán Carmona Ajudant de direcció i assessoria de moviment: Alberto Baño Cartelleria: Red on i Lu Garrido Fotografia, vídeo i teaser: Escaparatevisual Fotos d’assaig: José Ruiz Xarxes socials: Carmen Jiménez Premsa: Eduardo Almiñana

Col·laboren: Festival Tercera Setmana, Festival Cabanyal Íntim, EscaparateVisual, Ribags, INAEM, Mar D’Amura, Totart, Comitè Escèniques.