teatrESocial_web_okDEL 16 d’OCTUBRE AL 02 de NOVEMBRE (2014)
Horari: De dimecres a dissabte a les 20:00h. Diumenge a les 18:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:20h
14_Banner_Gent_molesta_ok

Autor i direcció: Carles Mallol
Actors: Tasio Acezat, Anna Maruny, Quique Nubiola, Xesco Palacín, Tània Roca, Sara Sors, Ester Villamor.

Sinopsi
La compra d’un pis, el rebombori immobiliari, el pes dels bancs, el desig de tenir propietats… Tot això defineix molta part de la joventut d’avui en dia. Només és el punt de partida de La gent molesta. El context en el que es mou la historia d’en Biel Espunya, el jove innocent que un dia decideix comprar-se un pis, és el d’un país en el que la seva gent té por que els de fora els prenguin el que és seu. La comunitat de veïns del barri d’en Biel ha aconseguit un benestar, una comoditat que, aparentment, els fa la vida molt fàcil. Juguen a pàdel, fan running, tenen botigues de cupcakes i només treballen amb Macs, mai amb PCs. En aquest món perfecte, intenten amagar les esquerdes, i ho fan amb punys i ungles. Si cal arribar a la sang, arriben a la sang, però que ningú no els prengui el benestar, sisplau. Ells volen seguir vivint còmodament.

La gent molesta parteix de la implicació absoluta del públic. Quan aquest entra a la sala, s’adona que no serà un espectador passiu, sinó que formarà part de l’Assemblea Extraordinària que han organitzat al barri. Els espectadors són els veïns d’aquesta assemblea.

Ajudant de direcció: Carla Torres Escenografia i vestuari: Silvia Delagneau Cartell: Marc Moltó Producció: Enric Nubiola Amb la col·laboració Fundació SGAE i Escola EÒLIA