DEL 17 DE GENER AL 9 DE MARÇ
Horari: De dijous a dissabte a les 19:00h. Diumenge a les 20:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:25h. Espectacle musical01_Banner_DUQUESSA_2 copia

El muntatge que han estrenat al Teatre Gaudí és una festa d’enginy, diversió i vitalitat escènica (Juan Carlos Olivares, TIME OUT)
Hilarant òpera bufa d’Offenbach, per primer cop en català, tot un encert d’aquesta jove companyia (Francesc Massip, EL PUNT AVUI)
Deixeu-vos endur i en sortireu taral·lejant les encomanadisses melodies (Christian Machío, TEATRALNET)

La companyia Bratislava presenta la seva primera obra: La Gran Duquessa de Gerolstein. Una opéra bouffe en tres actes. Una opereta d’ Offenbach inèdita en català, traduïda i adaptada tant en dramatúrgia com en cançons per la mateixa companyia. Amb música de Jacques Offenbach i llibret en francès d’ Henri Meilhac i Ludovic Halévy.

La història és una crítica satírica al militarisme irreflexiu i a la parafernàlia militar. La seva protagonista és una jove i dèspota Duquessa, la qual fa la guerra pel simple fet de distreure’s i que fa anar de corcoll a tothom sota les seves voluntats.

Traducció i Adaptació Companyia Bratislava Direcció Víctor Álvaro Direcció musical Ferran Martínez Palou Coreografia Jordi Ribot Thunnissen Intèrprets ANNA ARENA LAURA PAU MONICA PORTILLO ALBERT RUIZ Escenografia Companyia Bratislava Vestuari Companyia Bratislava Producció Associació artdevellut Tècnic llums i so Sergi Coch