[:ca]12, 13 I 14 D’OCTUBRE (2018) 3 ÚNIQUES FUNCIONS!
Horari: Divendres i dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h
Preu: 12€. Espectacle en català. Durada: 55 min.  Companyia de MALLORCA
Edat recomanada a partir de 2 anys. TEATRE MUSICAL per a tota la família

Un petit musical per a grans i petits per a fartar-se de riure!

   

Autor: Charles Perrault
Dramatúrgia: Creació col·lectiva
Direcció: Joan Gomila
Concepte de l’espectacle: Cristina Brunet
Producció: LA FORNAL D’ESPECTACLES (Mallorca)

Intèrprets: Irene Salord i Cristina Brunet

Basat en el clàssic de Charles Perrault: La rateta presumida. Una versió plena de gràcia i d’energia que combina les titelles amb una acció coreogràfica i musical de cançons, cantades a duo per les dues actrius.
Energia, acció i una accentuada gestualitat són potser les tres paraules que més defineixen l’espectacle i que garanteixen el seguiment entregat de nens i familiars que constitueix el seu públic. (Revista PUTXINEL.LI. Toni Rumbau) 

Sinopsi:
Hi havia una vegada una rateta molt presumida que tenia per costum, cada dia, granar l’escaleta i el portalet de casa seva. Un dia va trobar una moneda i, en vista de que no era de ningú, va decidir comprar-se alguna cosa. Un mercader ambulant que passava per allà li mostrà objectes d’arreu del món, però el que li cridà l’atenció fou un llacet màgic que feia que tot el que la veiés amb ell posat, quedàs enamorat d’ella. El que no sap la rateta, és que aquest fet es convertirà en una processó de pretendents de tota casta i no sempre del seu gust, però… arribarà a trobar l’amor gràcies al llacet?

Construcció titelles: Eudald Ferré Creació cançons: Cesc Montané Il·luminació: Joan Gomila Vestuari: La Fornal d’Espectacles Cartelleria: Impremta Leo Fotografia: Estudi 9 Video: Nou espai

[:es]12, 13 y 14 DE OCTUBRE (2018) ¡3 ÚNICAS FUNCIONES!
Horario: Viernes y sábado a las 17:00h. Domingo a las 12:00h
Precio: 12€. Espectáculo en catalán. Duración: 55 min. Compañía de MALLORCA
Edad recomendada a partir de 2 años. TEATRO MUSICAL para toda la familia


Un pequeño musical para grandes y pequeños para hartarse de reír
!

   

Autor: Charles Perrault
Dramaturgia: Creación colectiva
Dirección: Joan Gomila
Concepto del espectáculo: Cristina Brunet
Producción: LA FORNAL D’ESPECTACLES (Mallorca)

Interpretes: Irene Salord y Cristina Brunet

Basado en el clásico de Charles Perrault: La ratita presumida. Una versión llena de gracia y de energía que combina los títeres con una acción coreográfica y musical de canciones, cantadas a dúo por las dos actrices.
Energía, acción y una acentuada gestualidad son quizás las tres palabras que más definen el espectáculo y que garantizan el seguimiento entregado de niños y familiares que constituye su público. 

Sinopsis:
Había una vez una ratita muy presumida que tenía por costumbre, cada día, barrer la escalerilla y el pequeño portal de su casa. Un día encontró una moneda y, en vista que no era de nadie, decidió comprarse algo. Un mercader ambulante que pasaba por allí le mostró objetos de todo el mundo, pero lo que le llamó la atención fue una pajarita mágica que hacía que todo el que la viera con ella puesta, quedara enamorado de ella. Lo que no sabe la ratita, es que este hecho se convertirá en una procesión de pretendientes de todo tipo y no siempre de su gusto, pero … llegará a encontrar el amor gracias a la pajarita?

Construcción títeres: Eudald Ferré Creación canciones: Cesc Montané Iluminación: Joan Gomila Vestuario: La Fornal d’Espectacles Fotografía: Estudi 9 Vídeo: Nou espai

[:]