12, 13 I 14 D’OCTUBRE (2018) 3 ÚNIQUES FUNCIONS!
Horari: Divendres i dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h
Preu: 12€. Espectacle en català. Durada: 55 min.  Companyia de MALLORCA
Edat recomanada a partir de 2 anys. TEATRE MUSICAL per a tota la família

Un petit musical per a grans i petits per a fartar-se de riure!

   

Autor: Charles Perrault
Dramatúrgia: Creació col·lectiva
Direcció: Joan Gomila
Concepte de l’espectacle: Cristina Brunet
Producció: LA FORNAL D’ESPECTACLES (Mallorca)

Intèrprets: Irene Salord i Cristina Brunet

Basat en el clàssic de Charles Perrault: La rateta presumida. Una versió plena de gràcia i d’energia que combina les titelles amb una acció coreogràfica i musical de cançons, cantades a duo per les dues actrius.
Energia, acció i una accentuada gestualitat són potser les tres paraules que més defineixen l’espectacle i que garanteixen el seguiment entregat de nens i familiars que constitueix el seu públic. (Revista PUTXINEL.LI. Toni Rumbau) 

Sinopsi:
Hi havia una vegada una rateta molt presumida que tenia per costum, cada dia, granar l’escaleta i el portalet de casa seva. Un dia va trobar una moneda i, en vista de que no era de ningú, va decidir comprar-se alguna cosa. Un mercader ambulant que passava per allà li mostrà objectes d’arreu del món, però el que li cridà l’atenció fou un llacet màgic que feia que tot el que la veiés amb ell posat, quedàs enamorat d’ella. El que no sap la rateta, és que aquest fet es convertirà en una processó de pretendents de tota casta i no sempre del seu gust, però… arribarà a trobar l’amor gràcies al llacet?

Construcció titelles: Eudald Ferré Creació cançons: Cesc Montané Il·luminació: Joan Gomila Vestuari: La Fornal d’Espectacles Cartelleria: Impremta Leo Fotografia: Estudi 9 Video: Nou espai