[:ca]DEL 20 D’OCTUBRE AL 9 DE DESEMBRE (2018)
Horari: Dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h
Preu: 15€. (Venda anticipada 12€. Comprant les entrades al nostre web podràs triar seient i no pagaràs comissions de cap tipus!)
Espectacle en català. Durada: 70 min. TEATRE MUSICAL. A partir de 8 anys.

       

 

Dramatúrgia i direcció escènica: Gerard Vàzquez
Lletra cançons: Pere Anglas
Composició musical i piano: Albert Artigas
Ajudant de direcció i direcció escenes musicals: Aina Lluch
Direcció veu i dicció: Eva Lluch

Amb
Madein     Bruna Artigal / Aina Lluch
Maria        Judit Batchelli/ Aina Lluch
Raül          Ferran Rull / Adrià Andreu

I la participació especial de Ramon Canals

ABANS D’ENTRAR A VEURE MADEIN HEU DE SABER QUE…

Sinopsi
La Maria i el Raül són uns nens molt pobres que sobreviuen recollint deixalles en un abocador d’escombreries que després venen. Un dia, en comptes de recollir, es posen a jugar muntant una nina amb parts de diferents nines que troben. La nina, Madein, serà una gran sorpresa per a ells quan cobri vida. Ella vol ser una persona com ells. Tot es complica quan apareix a l’abocador un home amb aire amenaçador que busca desesperadament una nina que sembla molt valuosa per a ell. La Madein trobarà com sortir-se’n, alliberant els nens del perill i donant-los, de passada, l’oportunitat d’un futur millor, però a costa d’un gran sacrifici.

“I sobre tot observa el món que t’envolta amb ulls resplendents perquè els secrets més grans estan sempre amagats als llocs més insospitats. Qui no creu en la màgia mai no la trobarà.” (Roald Dahl)

Training cant i direcció: Musical Carla Mir Disseny d’il·luminació Daniel Gener Ajudant direcció i direcció escenes musicals: Aina Lluch Espai escènic i vestuari: Veus Humanes / Prj 293 Producció executiva: Ramon Hernàndez (Veus Humanes)

 [:es]DEL 20 DE OCTUBRE AL 9 DE DICIEMBRE (2018)
Horario: Sábado a las 17:00h. Domingo a las 12:00h
Precio: 15€. (Venta anticipada 12€. Comprando las entradas en nuestra web podrás elegir asiento y no pagarás comisiones de ningún tipo!)
Espectáculo en catalán. Duración: 70 min. TEATRO MUSICAL. A partir de 8 años

       

Dramatúrgia y dirección escénica: Gerard Vàzquez
Letra canciones: Pere Anglas
Composición musical i piano: Albert Artigas
Ayudante de dirección y dirección escenas musicales: Aina Lluch
Dirección voz y dicción: Eva Lluch

Con
Madein    Bruna Artigal / Aina Lluch
Maria       Judit Batchelli/ Aina Lluch
Raül         Ferran Rull / Adrià Andreu

Y la participación especial de Ramon Canals

 

Sinopsis
María y Raúl son unos niños muy pobres que sobreviven recogiendo desperdicios en un vertedero de basura que luego venden. Un día, en vez de recoger, se ponen a jugar montando una muñeca con partes de diferentes muñecas que encuentran. La muñeca, Made in, será una gran sorpresa para ellos cuando cobre vida. Ella quiere ser una persona como ellos. Todo se complica cuando aparece en el vertedero un hombre con aire amenazador que busca desesperadamente una muñeca que parece muy valiosa para él. La Made in encontrará cómo salir adelante, liberando los niños del peligro y dándoles, de paso, la oportunidad de un futuro mejor, pero a costa de un gran sacrificio.

“Y sobre todo observa el mundo que te rodea con ojos resplandecientes que los secretos más grandes están siempre escondidos en los lugares más insospechados. Quien no cree en la magia nunca la encontrará. ” (Roald Dahl)

Training canto y dirección: Musical Carla Mir Diseño de iluminación: Daniel Gener Escenografía: Lorena Maneiro Espacio escénico y vestuario: Veus Humanes / Prj 293 Producción ejecutiva: Ramon Hernàndez (Veus Humanes)

[:]