DEL 20 D’OCTUBRE AL 9 DE DESEMBRE (2018)
Horari: Dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h
Preu: 15€. (Venda anticipada 12€. Comprant les entrades al nostre web podràs triar seient i no pagaràs comissions de cap tipus!)
Espectacle en català. Durada: 70 min. TEATRE MUSICAL. A partir de 8 anys.

       

 

Dramatúrgia i direcció escènica: Gerard Vàzquez
Lletra cançons: Pere Anglas
Composició musical i piano: Albert Artigas
Ajudant de direcció i direcció escenes musicals: Aina Lluch
Direcció veu i dicció: Eva Lluch

Amb
Madein     Bruna Artigal / Aina Lluch
Maria        Judit Batchelli/ Aina Lluch
Raül          Ferran Rull / Adrià Andreu

I la participació especial de Ramon Canals

ABANS D’ENTRAR A VEURE MADEIN HEU DE SABER QUE…

Sinopsi
La Maria i el Raül són uns nens molt pobres que sobreviuen recollint deixalles en un abocador d’escombreries que després venen. Un dia, en comptes de recollir, es posen a jugar muntant una nina amb parts de diferents nines que troben. La nina, Madein, serà una gran sorpresa per a ells quan cobri vida. Ella vol ser una persona com ells. Tot es complica quan apareix a l’abocador un home amb aire amenaçador que busca desesperadament una nina que sembla molt valuosa per a ell. La Madein trobarà com sortir-se’n, alliberant els nens del perill i donant-los, de passada, l’oportunitat d’un futur millor, però a costa d’un gran sacrifici.

“I sobre tot observa el món que t’envolta amb ulls resplendents perquè els secrets més grans estan sempre amagats als llocs més insospitats. Qui no creu en la màgia mai no la trobarà.” (Roald Dahl)

Training cant i direcció: Musical Carla Mir Disseny d’il·luminació Daniel Gener Ajudant direcció i direcció escenes musicals: Aina Lluch Espai escènic i vestuari: Veus Humanes / Prj 293 Producció executiva: Ramon Hernàndez (Veus Humanes)