[:ca]DEL 22 D’OCTUBRE AL 13 DE NOVEMBRE
Horari: Dimarts i dimecres a les 20:30h
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 90 min.
09_Banner_MGOGORO

Autors: Matias Feldman, Carol Lòpez, Jaume Policarpo i Rosa Mª Sardà.

Actors: Cristina Cervià, David Planas, Mercè Pons i Meritxell Yanes

Direcció col·lectiva: Mentidera teatre / Ajudant de direcció: David Marcé / Col·laboració en la Direcció:  Carol lópez i Rosa Mª Sardà / Adaptació espai escènic i vestuari: Judith Torres / Producció executiva: Mentidera Teatre / Fotografia: Quim Curbet / Disseny gràfic: Gerard Yanes Medioestudio / Producció: Mentidera Teatre, El Canal Centre d’Arts Escèniques Salt-Girona.

Amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Sinopsi
“…Estan a punt de viure cinc experiències Mgogoro.
Tots i cadascun de vostès son còmplices de l’univers Mgogoro, potser no en són conscients o no en volen ser, però tots esteu a Mgogoro. Hem detectat molts casos Mgogoro però avui només els n’hi mostrarem cinc.
Durant l’espectacle no vagin per lliure, no surtin del camí marcat, no improvisin, no tinguin iniciativa…nosaltres ho farem per vostès…”

Volem compartir amb l’espectador una proposta íntima, propera, tenyida d’humor i ironia i que circula per situacions fàcils de reconèixer avui en dia.
No els assegurem la comprensió total de l’espectacle, però sempre poden repetir la setmana vinent.
Quatre personatges, quatre persones diferents que s’han unit per explicar al món la seva experiència MGOGORO.
MGOGORO és tot: és l’abraçada que et manca, el petó a la galta que et falta, l’empenta a les teves il·lusions, el lloc on recolzar-te, l’orella que t’escolta, la cama que et fa caminar… Només has de venir i deixar-te emportar per les teves emocions. MGOGORO un cant a la vida, un cant a l’optimisme, un cant a… un cant.

MGOGORO segueix la seva gira mundial i, afortunadament, podrà fer,  després de molt insistir, una paradeta a la vostra petita ciutat. No et deixis perdre l’oportunitat de viure una experiència MGOGORO. Quatre dels seus representants uniran el món MGOGORO amb el teu.

[:es]DEL 22 DE OCTUBRE AL 13 DE NOVIEMBRE
Horario: Martes y miércoles a las 20:30h
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 90 min.
09_Banner_MGOGORO

Autores: Matias Feldman, Carol Lòpez, Jaume Policarpo y Rosa Mª Sardà.

Actores: Cristina Cervià, David Planas, Mercè Pons i Meritxell Yanes

Dirección colectiva: Mentidera teatre / Ayudante de dirección: David Marcé / Colaboración en la Dirección:  Carol lópez y Rosa Mª Sardà / Adaptación espacio escénico y vestuario: Judith Torres / Producción ejecutiva: Mentidera Teatre / Fotografía: Quim Curbet / Diseño gráfico: Gerard Yanes Medioestudio / Producción: Mentidera Teatre, El Canal Centre d’Arts Escèniques Salt-Girona.

Con el soporte de la Diputación de Gironay la Generalitat de Catalunya.

Sinopsis

” … Están a punto de vivir cinco experiencias Mgogoro .
Todos y cada uno de ustedes son cómplices del universo Mgogoro , quizá no son conscientes o no quieren ser , pero todos estáis a Mgogoro . Hemos detectado muchos casos Mgogoro pero hoy sólo los hay mostraremos cinco .
Durante el espectáculo no vayan por libre , no salgan del camino marcado , no improvisen , no tengan iniciativa … nosotros lo haremos por ustedes … “

Queremos compartir con el espectador una propuesta íntima , cercana , teñida de humor e ironía y que circula por situaciones reconocibles hoy en día .
No les aseguramos la comprensión total del espectáculo , pero siempre pueden repetir la próxima semana.
Cuatro personajes , cuatro personas diferentes que se han unido para explicar al mundo su experiencia MGOGORO .
MGOGORO es todo : es el abrazo que te falta , el beso en la mejilla que te falta , el empuje a las ilusiones , el lugar donde apoyarte , la oreja que escucha , la pierna que te hace caminar … Sólo tienes que venir y dejarte llevar por tus emociones . MGOGORO un canto a la vida , un canto al optimismo , un canto a … un canto .

MGOGORO sigue su gira mundial y , afortunadamente, podrá hacer , después de mucho insistir , una parada en su pequeña ciudad . No te pierdas la oportunidad de vivir una experiencia MGOGORO . Cuatro de sus representantes unirán el mundo MGOGORO con tu .

[:]