DE L’11 D’AGOST AL 13 DE SETEMBRE (2015)
Horari: De dimarts a diumenge a les  20:30h.
Preu: 20€ Durada: –. Espectacle en castellà. Companyia de Sevilla
16_Banner_MONOLOGOS_VAGINA

Autor: Eve Ensler
Direcció: José María Roca
Producciones Imperdibles (Sevilla)

Actrius:
Antonia Zurera
Alicia Remesal

Sinopsi
Eve Ensler va escriure la primera versió d’aquesta obra l’any 1996, després d’entrevistar més de 200 dones sobre el sexe, les relacions amoroses i la violència domèstica. Les entrevistes van començar com a converses casuals amb les seves amigues, les quals li van explicar anècdotes que havien sentit d’altres amigues, i així es va iniciar la cadena de relats que va donar origen a l’obra.

Els monòlegs busquen “celebrar la vagina”, descrivint-la com superior al penis masculí, atès que està connectada amb el clítoris, l’únic òrgan humà que no té un altre propòsit que el de donar plaer. Quan es va estrenar a Nova York incloïa una sola actriu: la pròpia autora que donava vida a una dotzena de personatges relatant les seves històries. L’edat, actitud i estat d’ànim dels personatges varia, però tots els monòlegs estan relacionats amb la vagina, ja sigui per tractar-se de la sexualitat, la menstruació, la masturbació, l’orgasme, el part, la violació o la mutilació genital.

Il·luminació i so: Sergio Collantes, José Pipio Vestuari: May Canto Administració: Mela Peñalver Assistent de Direcció: Javier Castro