ORSON SURT, PERSEGUIT PER UN ÓS

[:ca]DEL 13 D’ABRIL AL 8 DE MAIG (2016)
Horari: Dijous 20:00h. Divendres i dissabte 21:30h. Diumenge 20:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 90 min. 04_Banner_ORSON

ORSON SURT, PERSEGUIT PER UN ÓS
U08_ORSONn espectacle fraudulent
En el centenari del naixement d’Orson Welles (1915-1985)

Autor: Gerard Vàzquez
Direcció: Ramon Hernàndez i Gerard Vàzquez

Amb (per ordre alfabètic)
Oscar Bosch · Ramon Canals · Eduard Doncos · Xus Estruch · Toni Forteza · Ramon Hernàndez · Eva Lluch · Carles Pulido

Vestuari Teatre Gaudí – Veus Humanes Escenografia i il·luminació Dani Gener Muntatge musical Francesc Cutillas Producció Executiva Veus Humanes

Amb Orson surt, perseguit per un ós hem volgut commemorar el centenari del naixement d’Orson Welles (1915-1985), fent nostre un dels seus temes recurrents: allò que és fals, el frau, la impostura, l’engany com a font de valor artístic.
Sereu, doncs, enganyats, entabanats, ensarronats, tot i que amablement, això sí, i amb la pretensió d’entretenir-vos, que era una de les prioritats artístiques de l’Orson.
I també us proposarem una combinació gens habitual en un escenari: el teatre i el radioteatre. Com a part de l’espectacle, assistireu a la recreació en viu de la famosa emissió radiofònica de La guerra dels móns, que va dirigir i protagonitzar l’Orson Welles l’any 1938.
Tot al voltant del frau i la màgia de la mà del nostre personatge, que a més d’actor, director de teatre i cinema, guionista, artista de personalitat descomunal i tantes coses més, també va ser mag des de petit.

[:es]DEL 13 DE ABRIL AL 8 DE MAYO (2016)
Horario: Jueves 20:00h. Viernes y sábado 21:30h. Domingo 20:00h.
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 90 min.
04_Banner_ORSON

ORSON SURT, PERSEGUIT PER UN ÓS
Un espectáculo fraudulento
En el centena08_ORSONrio del nacimiento de Orson Welles (1915-1985)

Autor: Gerard Vàzquez
Dirección: Ramón Hernàndez y Gerard Vàzquez

Con (por orden alfabético)
Oscar Bosch · Ramon Canals · Eduard Doncos · Xus Estruch · Toni Forteza · Ramon Hernàndez · Eva Lluch · Carles Pulido

Diseño gráfico Luís Ruiz Grabación audiovisual Marc Benavent -El sofà lila Vestuario Teatre Gaudí – Veus Humanes Escenografía e iluminación Dani Gener Montaje musical Francesc Cutillas Producción Ejecutiva Veus Humanes
dossier_cas

Con Orson surt, perseguit per un ós hemos querido conmemorar el centenario del nacimiento de Orson Welles (1915-1985), haciendo nuestro uno de sus temas recurrentes: lo que es falso, el fraude, la impostura, el engaño como fuente de valor artístico.
Seréis engañados, embaucados, engañados, aunque amablemente, eso sí, y con la pretensión de entreteneros, que era una de las prioridades artísticas del Orson.
Y también os propondremos una combinación nada habitual en un escenario: el teatro y el radioteatro. Como parte del espectáculo, asistiréis a la recreación en vivo de la famosa emisión radiofónica de La guerra de los mundos, que dirigió y protagonizó el Orson Welles en 1938.
Todo alrededor del fraude y la magia de la mano de nuestro personaje, que además de actor, director de teatro y cine, guionista, artista de personalidad descomunal y tantas cosas más, también fue mago desde pequeño.

[:]