PER SOBRE DE TOTES LES COSESPER SOBRE DE TOTES LES COSES

DEL 10 DE JULIOL AL 31 D’AGOST
Horari: De dimecres a divendres a les 20:30h. Dissabte a les 18:00h i a les 21:30h. Diumenge a les 18:00h. Preu: 24€. Espectacle en català.
Durada: 2:30h. (descans inclòs) Substitucions: Jason: Víctor Arbelo / Claire: Annabel Totusaus
11_Banner_PSDTLC_2 DEL 10 DE JULIO AL 31 DE AGOSTO
Horario: De miércoles a viernes a las 20:30h. Sábado a las 18:00h y a las 21:30h. Domingo a las 18:00h. Precio: 24€. Espectáculo en catalán.
Duración: 2:30h. (descanso incluido) Substituciones: Jason: Víctor Arbelo / Claire: Annabel Totusaus
11_Banner_PSDTLC_2

PSDTLCUn musical  sota la direcció de Daniel Anglès amb 20 intèrprets en escena i una banda de 5 músics en directe. (Vídeo)

Una producció de TEATRE GAUDÍ
Un projecte de MADAM TEATRE

PER SOBRE DE TOTES LES COSES
Producció catalana del musical: ‘BARE: A POP OPERA’

Llibret DAMON INTRABARTOLO i JON HARTMERE
Música DAMON INTRABARTOLO
Lletres JON HARTMERE
Orquestració DEBORAH LURIE
Preparació de música CHRISTOPHER DESCHENE i BRIAN BENISON

REPARTIMENT  BANDA  EQUIP dossier_cat

_CLR9211 PSDTLC baixa 4_web _CLR9220 PSDTLC baixa_web

L’original sala de la ciutat comtal estrenarà l’espectacle musical: PER SOBRE DE TOTES LES COSES, la producció catalana del musical nord-americà BARE, una òpera pop amb música de Damon Intrabartolo, lletres de Jon Hartmere i llibret dels mateixos Hartmere i Intrabartolo. PER SOBRE DE TOTES LES COSES és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.

Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat ja ha decidit per ells.

El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2000 a Los Angeles. Considerada una peça de culte, ha tingut més de 100 produccions internacionals, i s’ha estrenat en escenaris de l’Off Broadway de Nova York, el West End de Londres, Sidney, Liverpool, Canadà,… i ara, Barcelona.

La producció catalana està protagonitzada per un grup de joves actors i cantants encapçalats per Jan Forrellat, Marc Flynn (UN CAU DE MIL SECRETS, GERÓNIMO STILTON & FANTÀSTICS) i Anna Herebia (LA FLAUTA MÀGICA, LA DAMA). L’espectacle, que es podrà veure a partir del 10 de juliol a la Sala Gran del Teatre Gaudí, compta amb la col·laboració especial d’Ester Bartomeu (CHICAGO, OFF BROADWAY, MERRILY WE ROLL ALONG), Eduard Doncos (GERMANS DE SANG i actor de doblatge) i Lucy Lummys (LOS PRODUCTORES, CHICAGO, EL ZORRO-UK).

 PER SOBRE DE TOTES LES COSES és un projecte que neix de la iniciativa d’Àgata Casanovas, Marc Gómez, Marc Flynn i Anna Herebia, fundadors de MADAM TEATRE. L’espectacle està produït pel TGB i comptarà amb 20 intèrprets en escena i una banda de rock amb 5 músics en directe sota la direcció d’Oriol Padrós.

L’espectacle, que conté més de 30 números musicals, està dirigit per Daniel Anglès (LOS MISERABLES, HAIR, LA BELLA Y LA BESTIA, MAMMA MIA!, EL SOMNI DE MOZART), la coreografia és d’Óscar Reyes (FAMA, PEGADOS) i la traducció al català de Marc Gómez (UN CAU DE MIL SECRETS, DEUDEVEU).


PSDTLCUn musical  bajo la dirección de Daniel Anglès con 20 interpretes en escena y una banda de 5 músicos en directo(Vídeo

Una producción de TEATRE GAUDÍ
Un proyecto de MADAM TEATRE

PER SOBRE DE TOTES LES COSES
Producción catalana del musical: ‘BARE: A POP OPERA’

Libreto DAMON INTRABARTOLO y JON HARTMERE
Música DAMON INTRABARTOLO
Letras JON HARTMERE
Orquestina DEBORAH LURIE
Preparación de música CHRISTOPHER DESCHENE y BRIAN BENISON

Reparto  BANDA  Equipo dossier_cas

_CLR9211 PSDTLC baixa 4_web _CLR9220 PSDTLC baixa_web