TORNEN DEL 6 AL 29 DE MARÇ  (2015)
Horari: Divendres 22:00h.
Dissabte 19:00h / 22:00hDiumenge 18:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:40h. PRODUCCIÓ TEATRE GAUDÍ04_Banner_TESTIMO

IMG_0888  IMG_0881  IMG_0924  IMG_0951 IMG_1041  IMG_1072  IMG_1169  IMG_1179

Autor: José Luís Alonso de Santos
Versió catalana i Direcció: Miquel Murga

Amb: FERRAN CASTELLS / MÒNICA CORRAL / JOSEP LINUESA

Producció: TEATRE GAUDÍ

Sinopsi:
El Fede, un informàtic, i el Robert, un professor d’institut en atur, són dos amics que comparteixen pis de forma eventual i que, a més, també comparteixen un mateix passat i un complicadíssim present.
Tots dos van estar casats amb la Carmeta i actualment han entrat en conflicte per una altra dona: la Nines, una veïna molt més jove que ells que els porta als dos de bòlit.
La situació amb la Nines i els llastres del passat provoquen una sèrie d’embolics i malentesos que complicaran la seva relació actual i els portaran a viure escenes d’autèntica bogeria que compliquen la trama, sempre en to de comèdia.

Ajudant de direcció: Marià Font Espai escènic: Armand Tarragó Construcció escenografia: Gordon Svaboda Craig Vestuari: Albert Carrasco Disseny d’ il·luminació: Daniel Gener Tècnic: Albert Giner Regidor: Adrià Ricó Fotografia: Quim Murga Premsa: Martín Zaragüeta Producció executiva: Roxana Díaz Ortega

Temes musicals
Envia’m un àngel – SAU – Música: Pep Sala – Lletra: Pep Sala, Carles Sabater i Joan Capdevila

Et miro, em mires i rius – MIQUEL ABRAS – extreta del disc “Per Amor a l’art”. © i ℗ 2014 Música Global Discogràfica – Per cortesia de Música Global Discogràfica

Agraïments: FRANCESC MAURI / MIQUEL ABRAS / PEP SALA / MÚSICA GLOBAL DISCOGRÀFICA / MUSICA LIGERA SCP