[:ca]DEL 13 DE MAIG A AL 18 DE JUNY (2017)
Horari: Dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h
Preu: 20€. (Menors d’edat 25% descompte)
Espectacle en català. Durada: 80 min. TEATRE MUSICAL per a tota la família

 

L’espectacle on les princeses, els prínceps i el malvats dels contes es tornen a trobar per cantar

   

Direcció: Benjamí Conesa
Guió: Lluís Grifé, Marta Torras i Benjamí Conesa
Direcció musical: Juan Diego Fidalgo
Coreografia: Hugo Riveros i Maria Torras
Producció: Namar Teatre Musical, S.L

Repartiment:
Benjamí Conesa, Maria Torras, Hugo Riveros, Marta Torras, Dani Claramunt, Josep Gámez, Cristina Anchuela, Claudia Gregorio

Amb la col·laboració especial de Roger Pera
Música en directe, Piano: Juan Diego Fidalgo i Juli Rodríguez

Sinopsi 
Tots els herois dels contes (prínceps, princeses, malvats i personatges del contes i dibuixos animats) participen en un concurs de talent cantant les seves cançons per guanyar el premi del concurs: participar en una nova gran producció de dibuixos animats.

En aquest espectacle familiar, el públic no només es retrobarà amb els personatges i les cançons més conegudes de les pel·lícules, sinó que també coneixerà aquests personatges d’una manera especial. Sabrem com els hi ha anat després de les seves històries i si és veritat allò que diuen ” van viure feliços per sempre més…”.

Tots aquests entranyables personatges dels contes i les pel·lícules es troben en un context una mica diferent de l’habitual, que de ben segur serà molt curiós i divertit.

Una nova manera de reviure els clàssics musicals infantils amb una posada en escena divertida i actual.

… Qui guanyarà?

Ajudant de direcció: Maria Torras Vestuari i caracterització: Cristina Anchuela i Rafató Teatre Disseny d’il·luminació: Dani Gener Disseny de so: Roger Blasco Fotografía i video: Lluís Grifé Fotografies dossier de premsa: Lluís Grifé, Nico Garrido i Marta Torres Cartell: Albert Mataró Assistent de producció: Marta Torras

 [:es]DEL 13 DE MAYO AL 18 DE JUNIO (2017)
Horario: Sábado 17:00h. Domingo 12:00h
Precio: 20€. (Menores de edad 25% descuento)
Espectáculo en catalán. Duración: 80 min. TEATRO MUSICAL para toda la familia

 

El espectáculo donde las princesas, los príncipes y los malvados de los cuentos se vuelven a encontrar para cantar

   

Dirección: Benjamí Conesa
Guión: Lluís Grifé, Marta Torras i Benjamí Conesa
Dirección musical: Juan Diego Fidalgo
Coreografía: Hugo Riveros i Maria Torras
Producción: Namar Teatre Musical, S.L

Reparto:
Benjamí Conesa, Maria Torras, Hugo Riveros, Marta Torras, Dani Claramunt, Josep Gámez, Cristina Anchuela, Claudia Gregorio

Con la colaboración especial de Roger Pera
Música en directo, Piano: Juan Diego Fidalgo i Juli Rodríguez

Sinopsis
Todos los héroes de los cuentos (príncipes, princesas, malvados y personajes del cuentos y dibujos animados) participan en un concurso de talento cantando sus canciones para ganar el premio del concurso: participar en una nueva gran producción de dibujos animados.
En este espectáculo familiar, el público no sólo se reencontrará con los personajes y las canciones más conocidas de las películas, sino que también conocerá estos personajes de una manera especial. Sabremos cómo les ha ido después de sus historias y si es verdad aquello que dicen ” vivieron felices por siempre jamás más…”.
Todos estos entrañables personajes de los cuentos y las películas se encuentran en un contexto un poco diferente del habitual, que seguro será muy curioso y divertido.

Una nueva manera de revivir los clásicos musicales infantiles con una puesta en escena divertida y actual.
… ¿Quién ganará?

Ayudante de dirección: Maria Torras Vestuario y caracteritzación: Cristina Anchuela y Rafató Teatre Diseño de iluminación: Dani Gener Diseño de sonido: Roger Blasco Fotografía y vídeo: Lluís Grifé Fotografías dossier de prensa: Lluís Grifé, Nico Garrido y Marta Torres Cartel: Albert Mataró Producción: Juli Rodríguez Asistente de producción: Marta Torras

 [:]