PROPERAMENT (2020) 
Horari: Dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h i a les 17:00h
Preu: 15€. Anticipades a partir de 10€. (Els menors de 2 anys no paguen)
Comprant les entrades al nostre web podràs triar seient i no pagaràs comissions de cap tipus!)

Espectacle en català. Durada: 60 min. CONTE MUSICAL per a tota la família

SNERGS és una obra de teatre musical infantil basada en El meravellós país dels Snergs d’Edward Wyke-Smith, relat que va inspirar J.R.R. Tolkien la creació d’El Hobbit a partir del personatge de Gorbo.

Dramatúrgia i direcció escènica: Gerard Vàzquez
Música: Albert Artigas
Lletra cançons: Aina Lluch

Intèrprets:
ALBENI ARANDA és Golithos
BRUNA ARTIGAL és Baldry i Mersa
JUDIT BATCHELLI és Sílvia
AINA LLUCH és Gorbo
EVA LLUCH és Meldrum
FERRAN RULL és Jep

Sinopsi
Narra l’aventura de la Sílvia i el Jep, un nens que un dia, jugant a la consola a un videojoc que es diu “Snergs”, de sobte es veuen transportats màgicament a dins del joc. Un cop allà viuran una sèrie de peripècies per arribar al país dels Snergs, que és l’objectiu del videojoc. Alguns personatges com Gorbo, un Snerg maldestre que és de camí de tornada al seu país i els farà de guia; Bladry, un bufó molt xerraire i burleta a qui han acomiadat de la feina o Marse, una fada benefactora, els ajudaran a aconseguir arribar-hi (o el que és el mateix, a acabar el videojoc a què estaven jugant). Però en canvi, altres personatges com Golithos, un ogre que ara només menja vegetals però a qui no li importaria tornar a menjar carn tendra, i Meldrum, una bruixa malèfica, intentaran impedir que Gorbo, Baldry i els nens arribin al país dels Snergs.

Ajudant de direcció i direcció d’escenes musicals: Aina Lluch Disseny de llums: Dani Gener Direcció veu i dicció: Eva Lluch Coreografies: Bruna Artigal / Marta Marín Espai escènic i vestuari: Veus Humanes Producció executiva Ramon Hernàndez (Veus Humanes) Cia. Projectes 293