DEL 5 DE DESEMBRE AL 22 DE MARÇ (2014-2015)
Horari: Dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h.
Preu: 24€ (menors de 16 anys 12€*). Espectacle en català. Durada: 1:30 h.
*El descompte a menors de 16 anys s’aplica només a la taquilla del teatre.
05_Banner_SOMRIURES


THE_SOUNDofMUSIC_1
Música: RICHARD  RODGERS
Lletra: OSCAR HAMMERSTEIN II
Llibre: HOWARD LINDSAY i RUSSEL CROUSE
* Suggested by “The Trapp Family Singers” by Maria Augusta Trapp. An amateur production by arrangement with R&H Theatricals Europe

Direcció i Adaptació: JULI RODRÍGUEZ / MARTA TORRAS

REPARTIMENT

EQUIP

 

Sinopsi
somriures-i-llagrimes_CARTELL
Somriures i llàgrimes és un musical que ha marcat la història d’aquest gènere teatral i que gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Julie Andrews ha conviscut amb moltíssimes famílies durant molts anys. Una companyia de 25 cantants, actors i músics representen una versió sincera i emocionant d’aquest musical.

Maria, una jove aprenent de monja és enviada a fer d’institutriu de la família Von Trapp, formada per set nens i el seu pare vidu, un capità retirat de l’exercit. Maria es guanyarà l’estimació dels nens a través de la música, farà que aquella família recuperi l’alegria i enamorarà el capità Von Trapp amb la seva innocència i dedicació pels nens. Coincidint amb la invasió nazi d’Àustria la família Von Trapp haurà de fugir del país travessant les muntanyes amb l’ajuda de les monges del convent.

Somriures i llàgrimes és un musical ple d’emoció, cançons i melodies que de ben segur formen part del record de moltíssima gent.