[:ca]DEL 5 DE DESEMBRE AL 22 DE MARÇ (2014-2015)
Horari: Dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h.
Preu: 24€ (menors de 16 anys 12€*). Espectacle en català. Durada: 1:30 h.
*El descompte a menors de 16 anys s’aplica només a la taquilla del teatre.
05_Banner_SOMRIURES


THE_SOUNDofMUSIC_1
Música: RICHARD  RODGERS
Lletra: OSCAR HAMMERSTEIN II
Llibre: HOWARD LINDSAY i RUSSEL CROUSE
* Suggested by “The Trapp Family Singers” by Maria Augusta Trapp. An amateur production by arrangement with R&H Theatricals Europe

Direcció i Adaptació: JULI RODRÍGUEZ / MARTA TORRAS

REPARTIMENT

EQUIP

 

Sinopsi
somriures-i-llagrimes_CARTELL
Somriures i llàgrimes és un musical que ha marcat la història d’aquest gènere teatral i que gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Julie Andrews ha conviscut amb moltíssimes famílies durant molts anys. Una companyia de 25 cantants, actors i músics representen una versió sincera i emocionant d’aquest musical.

Maria, una jove aprenent de monja és enviada a fer d’institutriu de la família Von Trapp, formada per set nens i el seu pare vidu, un capità retirat de l’exercit. Maria es guanyarà l’estimació dels nens a través de la música, farà que aquella família recuperi l’alegria i enamorarà el capità Von Trapp amb la seva innocència i dedicació pels nens. Coincidint amb la invasió nazi d’Àustria la família Von Trapp haurà de fugir del país travessant les muntanyes amb l’ajuda de les monges del convent.

Somriures i llàgrimes és un musical ple d’emoció, cançons i melodies que de ben segur formen part del record de moltíssima gent.

[:es]DEL 5 DE DICIEMBRE AL 22 DE MARZO (2014-2015)
Horario: Sábado a las 17:00h. Domingo a las 12:00h.
Precio: 24€ (menores de 16 años 12€). Espectáculo en catalán. Duración: 1:30 h.
*El descuento a menores de 16 años solo se aplica en la taquilla del teatro.05_Banner_SOMRIURES

THE_SOUNDofMUSIC_1
Música:
 
RICHARD  RODGERS
Letra:
 OSCAR HAMMERSTEIN II
Libro: HOWARD LINDSAY y RUSSEL CROUSE
* Suggested by “The Trapp Family Singers” by Maria Augusta Trapp. An amateur production by arrangement with R&H Theatricals Europe

Dirección y Adaptación: JULI RODRÍGUEZ / MARTA TORRAS

Reparto  Equipo

Sinopsis
somriures-i-llagrimes_CARTELLSonrisas y lágrimas es un musical que ha marcado la historia de este género teatral y que gracias a la película protagonizada por Julie Andrews ha convivido con muchísimas familias durante muchos años. Una compañía de 25 cantantes, actores y músicos representan una versión sincera y emocionante de este musical.

María, una joven aprendiz de monja es enviada para hacer de institutriz de la familia Von Trapp, formada por siete niños y su padre viudo, un capitán retirado del ejército. María se ganará la estimación de los niños a través de la música, hará que la familia recupere la alegría y enamorará el capitán Von Trapp con su inocencia y dedicación por los niños. Coincidiendo con la invasión nazi de Austria la familia Von Trapp tendrá que huir del país atravesando las montañas con la ayuda de las monjas del convento.

Sonrisas y lágrimas es un musical lleno de emoción, canciones y melodías que seguro forman parte del recuerdo de muchísima gente.[:]