T’ESTIMO PERÒ NO TANTT’ESTIMO PERÒ NO TANT

DEL 12 DE NOVEMBRE L’1 DE FEBRER (2014 – 2015)
Horari: Dimecres i dijous 20:00h. Divendres i dissabte 22:00h. Diumenge 20:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:40h. PRODUCCIÓ TEATRE GAUDÍ18_Banner_TESTIMOLa comèdia més eròtica de José Alonso de Santos
DEL 12 DE NOVIEMBRE AL 1 DE FEBRERO (2014-2015)
Horario: miércoles y jueves 20:00h. Viernes y sábado 22:00hDomingo 20:00h.
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 1:40h. PRODUCCIÓN TEATRE GAUDÍ18_Banner_TESTIMO

IMG_0888  IMG_0881  IMG_0924  IMG_0951 IMG_1041  IMG_1072  IMG_1169  IMG_1179

CARTELL_TPNT_OKAutor: José Luís Alonso de Santos
Versió catalanaDirecció: Miquel Murga

Amb: FERRAN CASTELLS / MÒNICA CORRAL / JOSEP LINUESA

Producció TEATRE GAUDÍ


Sinopsi:

El Fede, un informàtic, i el Robert, un professor d’institut en atur, són dos amics que comparteixen pis de forma eventual i que, a més, també comparteixen un mateix passat i un complicadíssim present.
Tots dos van estar casats amb la Carmeta i actualment han entrat en conflicte per una altra dona: la Nines, una veïna molt més jove que ells que els porta als dos de bòlit.
La situació amb la Nines i els llastres del passat provoquen una sèrie d’embolics i malentesos que complicaran la seva relació actual i els portaran a viure escenes d’autèntica bogeria que compliquen la trama, sempre en to de comèdia.

Ajudant de direcció: Marià Font Espai escènic: Armand Tarragó Construcció escenografia: Gordon Svaboda Craig Vestuari: Albert Carrasco Disseny d’ il·luminació: Daniel Gener Tècnic: Albert Giner Regidor: Adrià Ricó Fotografia: Quim Murga Premsa: Martín Zaragüeta Producció executiva: Roxana Díaz Ortega

Temes musicals
Envia’m un àngel – SAU – Música: Pep Sala – Lletra: Pep Sala, Carles Sabater i Joan Capdevila

Et miro, em mires i rius – MIQUEL ABRAS – extreta del disc “Per Amor a l’art”. © i ℗ 2014 Música Global Discogràfica – Per cortesia de Música Global Discogràfica

Agraïments: FRANCESC MAURI / MIQUEL ABRAS / PEP SALA / MÚSICA GLOBAL DISCOGRÀFICA / MUSICA LIGERA SCP

IMG_0881  IMG_0888  IMG_0924  IMG_0951 IMG_1041  IMG_1072  IMG_1169  IMG_1179

CARTELL_TPNT_OKAutor: José Luís Alonso de Santos
Versión catalana y Dirección: Miquel Murga

Con: FERRAN CASTELLS / MÒNICA CORRAL / JOSEP LINUESA

Producción: TEATRE GAUDÍ


Sinopsis

Fede, un informático, y Roberto, un profesor de instituto en paro, son dos amigos que comparten piso de forma eventual y que, además, también comparten un mismo pasado y un complicadísimo presente.
Ambos estuvieron casados ​​con Carmeta y actualmente han entrado en conflicto por otra mujer: la Nines, una vecina mucho más joven que ellos que les lleva a los dos de cabeza.
La situación con la Nines y los lastres del pasado provocan una serie de enredos y malentendidos que complicarán su relación actual y los llevarán a vivir escenas de auténtica locura que complican la trama, siempre en tono de comedia.

Ayudante de dirección: Marià Font Espació escénico: Armand Tarragó Construcción escenografía: Gordon Svaboda Craig Vestuario: Albert Carrasco Diseño de iluminación: Daniel Gener Técnico: Albert  Giner Regidor: Adrià Ricó  Fotografia: Quim Murga Prensa: Martín Zaragüeta Producción ejecutiva: Roxana Díaz Ortega

T’ESTIMO PERÒ NO TANT_Dossier prensa
Web de T’ESTIMO PERÒ NO TANT