THE WILD PARTY (LA FESTA SALVATGE)THE WILD PARTY (LA FESTA SALVATGE)

FINS AL 28 D’ABRIL
Horari: Dj i dv a les 20:30 h. Ds a les 18:00h i a les 21:30h. Dg a les 18:00 h.
Preu: 24€. Espectacle en català. SALA GRAN
Banner_WILDPARTY_març
HASTA EL 28 DE ABRIL
Horario: Ju y Vi a las 20:30 h. Sa a las 18:00h y a las 21:30h. Do a las 18:00 h.
Precio: 24€. Espectáculo en catalán. SALA GRANDEBanner_WILDPARTY_març

Fotografies_MARTÍ FRADERA  Fotografies_Martí Fradera  the wild party MARTI FRADERA  Fotografies_Martí Fradera Fotografies_Martí Fradera  Fotografies_Martí Fradera  Fotografies_Martí Fradera  Fotografies_Martí Fradera

Un dels èxits de l’Off Broadway novaiorquès, The Wild Party (La Festa Salvatge), arriba per fi als escenaris de Barcelona. Aquest espectacle d’un dels autors de musical més reconeguts internacionalment, Andrew Lippa, ens trasllada a un pis de Manhattan dels anys 20, on viurem l’ambient tòrrid, prohibit, violent i íntim de La Festa Salvatge. La protagonista, la Queenie, és una reina de vodevil. Té tots els homes als seus peus. Els usa i els llença. En Burrs, l’altre protagonista, és un clown de vodevil. Té totes les dones als seus peus. Les usa i les llença. Res no els satisfà. Ningú no està a l’alçada dels seus desitjos. Fins que es troben. Són les dues cares d’una mateixa moneda. És una explosió de sexe i passió. Però, amb el pas del temps, la rutina els esclafa. I un dia en Burrs abusa de la Queenie, que decideix venjar-se’n organitzant una festa on vol humiliar-lo envoltat dels seus amics més sòrdids i decadents. Però també es presenta un convidat sorpresa. I en una festa salvatge plena d’excessos i les passions més baixes, les coses sempre s’escapen de les mans.

Dossier premsa

THE WILD PARTY (LA FESTA SALVATGE)
d’Andrew Lippa

Adaptació al català: Roger Batalla.
Direcció: Anna Valldeneu.
Direcció musical: Filippo Fanò.
Coreografia: Lino di Giorgio.
Coaching vocal: Alexandra Morales.
Producció: VOCAL FACTORY BCN i TEATRE GAUDÍ.

CIA MATÈRIA PRIMA amb
Roger Berruezo, Xènia García, Xavi Duch, Maria Santallusia, Lino di Giorgio, Isa Mateu, Ferran Guiu, Laura Prats, Arnau Gol, Zuhaitz San Buenaventura, Roger Batalla, Carles García, Berta Peñalver, Marina Schiaffino, Laura Daza, Ivette Novell, Joan Galo.  Fotografies_Martí Fradera  the wild party MARTI FRADERA  Fotografies_Martí Fradera  Fotografies_Martí Fradera  Fotografies_Martí Fradera  IMG_5345  Fotografies_Martí Fradera

Uno de los éxitos del Off Broadway neoyorquino, The Wild Party (La Fiesta Salvaje), llega por fin a los escenarios de Barcelona. Este espectáculo de uno de los autores de musical más reconocidos internacionalmente, Andrew Lippi, nos traslada a un piso de Manhattan de los años 20, donde viviremos el ambiente tórrido, prohibido, violento e íntimo de La Fiesta Salvaje. La protagonista, la Queenie, es una reina de vodevil. Tiene todos los hombres a sus pies. Los usa y los tira. En burro, el otro protagonista, es un clown de vodevil. Tiene todas las mujeres a sus pies. Las usa y las tira. Nada les satisface. Nadie está a la altura de sus deseos. Hasta que se encuentran. Son las dos caras de una misma moneda. Es una explosión de sexo y pasión. Pero, con el paso del tiempo, la rutina los aplasta. Y un día en burro abusa de Queenie, que decide vengarse organizando una fiesta donde quiere humillarlo rodeado de sus amigos más sórdidos y decadentes. Pero también se presenta un invitado sorpresa. Y en una fiesta salvaje llena de excesos y las pasiones más bajas, las cosas siempre se escapan de las manos.

Dossier prensa

THE WILD PARTY (LA FIESTA SALVAJE)
de Andrew Lippa

Adaptación al catalán: Roger Batalla.
Dirección: Anna Valldeneu.
Dirección musical: Filippo Fano.
Coreografía: Lino di Giorgio.
Coaching vocal: Alexandra Morales.
Producción: VOCAL FACTORY BCN y TEATRO GAUDÍ.

CIA MATERIA PRIMA con
Roger Berruezo, Xènia García, Xavi Duch, María Santallusia, Lino di Giorgio, Isa Mateu, Ferran Guiu, Laura Prats, Arnau Gol, Zuhaitz San Buenaventura, Roger Batalla, Carlos García, Berta Peñalver, Marina Schiaffino, Laura Daza, Ivette Novell, joan Galo.