FINS AL 28 D’ABRIL
Horari: Dj i dv a les 20:30 h. Ds a les 18:00h i a les 21:30h. Dg a les 18:00 h.
Preu: 24€. Espectacle en català. SALA GRAN
Banner_WILDPARTY_març

Fotografies_MARTÍ FRADERA  Fotografies_Martí Fradera  the wild party MARTI FRADERA  Fotografies_Martí Fradera Fotografies_Martí Fradera  Fotografies_Martí Fradera  Fotografies_Martí Fradera  Fotografies_Martí Fradera

Un dels èxits de l’Off Broadway novaiorquès, The Wild Party (La Festa Salvatge), arriba per fi als escenaris de Barcelona. Aquest espectacle d’un dels autors de musical més reconeguts internacionalment, Andrew Lippa, ens trasllada a un pis de Manhattan dels anys 20, on viurem l’ambient tòrrid, prohibit, violent i íntim de La Festa Salvatge. La protagonista, la Queenie, és una reina de vodevil. Té tots els homes als seus peus. Els usa i els llença. En Burrs, l’altre protagonista, és un clown de vodevil. Té totes les dones als seus peus. Les usa i les llença. Res no els satisfà. Ningú no està a l’alçada dels seus desitjos. Fins que es troben. Són les dues cares d’una mateixa moneda. És una explosió de sexe i passió. Però, amb el pas del temps, la rutina els esclafa. I un dia en Burrs abusa de la Queenie, que decideix venjar-se’n organitzant una festa on vol humiliar-lo envoltat dels seus amics més sòrdids i decadents. Però també es presenta un convidat sorpresa. I en una festa salvatge plena d’excessos i les passions més baixes, les coses sempre s’escapen de les mans.

Dossier premsa

THE WILD PARTY (LA FESTA SALVATGE)
d’Andrew Lippa

Adaptació al català: Roger Batalla.
Direcció: Anna Valldeneu.
Direcció musical: Filippo Fanò.
Coreografia: Lino di Giorgio.
Coaching vocal: Alexandra Morales.
Producció: VOCAL FACTORY BCN i TEATRE GAUDÍ.

CIA MATÈRIA PRIMA amb
Roger Berruezo, Xènia García, Xavi Duch, Maria Santallusia, Lino di Giorgio, Isa Mateu, Ferran Guiu, Laura Prats, Arnau Gol, Zuhaitz San Buenaventura, Roger Batalla, Carles García, Berta Peñalver, Marina Schiaffino, Laura Daza, Ivette Novell, Joan Galo.